Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Gentlemen Broncos (2009)

Acțiune, Comedie, Thriller | 30 September 2009 (United States of America)

Gentlemen Broncos (2009)

Gentlemen Broncos

Acțiune, Comedie, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jared Hess

Scenariști:

Jared Hess, Jerusha Hess

Dată lansare (SUA):

30 Septembrie 2009

Dată lansare (Romania):

27 Noiembrie 2020

Benjamin e un tanar timid care a fost crescut de o mama foarte excentrica. El e pasionat de scris si reuseste sa creeze un roman SF de calitate. El il prezinta unui autor prestigios al genului, care-l inseala, furandu-i munca si publicand-o ca fiind a sa. Benjamin doreste sa se razbune, dar scriitorul-hot beneficiaza de multe contacte care-i vor face viata grea lui Benjamin. Viata lui devine si mai complicata dupa ce romanul e transformat intr-un film penibil de un regizor ratat.  

Recenzii

BogdanBV

08.09.2018

Cel mai prost film pe care l-am vazut . In momentul in care benjamin a varsat si murdar la gura cum era s-a sarutat cu pasiune , in momentul ala , am varsat si eu . Imi pare rau pentru regizor si actori .

1 0

pauberty

08.09.2018

Ai zice ca e un film S.F. low budget prost si vechi. Nu e. E o mica piesa de arta - un zbor sublim al imaginatiei prin diferite universuri abstracte, o calatorie ce are la baza un comic bizar, bine structurat insa pentru a nu pierde atentia privitorului. Ce primeaza este dialogul de-a dreptul briliant ce-i vizeaza in special pe fanii S.F. Prin aluzii subtile acestia sunt insa ridicularizati, pentru ca da, "Gentlemen Broncos" este in primul rand o comedie. O comedie al carei fir epic este impletit in jurul lui Benjamin (Michael Angarano), adolescentul scriitor a carui opera ii este plagiata. Poate ca finalul ar fi trebuit construit altfel, in ton cu tot filmul, dar e bun si un happy-end ca deh, tot omul trebuie sa plece fericit de la cinema si sa aiba senzatia ca a inteles totul. 9 Stele.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top