Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Get Him to the Greek (2010)

Comedie | 04 June 2010 (United States of America)

Adu-l urgent pe scena (2010)

Get Him to the Greek

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nicholas Stoller

Scenariști:

Nicholas Stoller

Producător:

Apatow Productions, Universal Pictures, Relativity Media, Spyglass Entertainment

Dată lansare (SUA):

4 Iunie 2010

Dată lansare (Romania):

23 Iulie 2010

  Un tanar ambitios in varsta de 23 de ani pe nume Aaron Greenberg este acceptat ca stagiar la o companie de inregistrari si i se incredinteaza misiunea aparent facila de a-l escorta pe starul rock britanic Aldous Snow de la Londra la Los Angeles pentru ca interpretul sa sustina un concert la L.A.' Greek Theatre. Intrucat acest concert urmeaza sa fie primul dintr-un turneu de 100 milioane de dolari, iar Aldous Snow este capricios, excentric, greu de controlat, alcoolic, drogat si dependent de sex, Aaron Greenberg remarca faptul ca insarcinarea pe care a primit-o va necesita mobilizarea tuturor fortelor lui. Aldous Snow este un muzician talentat, care se afla in cautarea sensului vietii si a adevaratei iubiri, dar care nu renunta deocamdata la orgii si dezmat, chiar daca pare indragostit de vedeta pop Jackie Q. Chiar daca trebuie sa minta, sa il flateze pe cantaret si sa petreaca alaturi de el, idealistul absolvent de colegiu Aaron Greenberg nu se da inapoi de la nimic pentru a-si indeplini visurile.

Recenzii

shelley

08.09.2018

Usor, amuzant si plin de scene oarecum interzise vizualizarii celor mici, ah, si niste personaje charismatice, asta cred ca este reteta ideala pentru comedii.

0 7

anca066

08.09.2018

Cred ca va fi o comedie reusita care nu va dezamagi asteptarile publicului mai ales ca Russell Brand este cu adevarat transnit. Deocamdata nu pot sa-i dau nicio nota pentru ca nu l am vazut, dar abia astept sa apara in cinematografe

0 8

Laryssa_Chri

08.09.2018

Filmul asta trebuie sa-l vad...mi-a atras atentia.Pacat ca mai este destul de mult timp pana v-a fi lansat si in Romania.Vizualizare placuta tuturor!!

0 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top