Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Guess Who's Coming to Dinner

Comedie, Dramă, Romantic | (United States of America)

Ghici cine vine la cina

Guess Who's Coming to Dinner

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stanley Kramer

Producător:

Stanley Kramer Productions

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

<p>Christina si Matt Drayton sunt un cuplu liberal si tolerant dar viata si mentalitatea le sunt zguduite cand fiica lor Joanna vine se le prezinte pe logodnicul ei John Prentice - un medic apreciat, educat si manierat care prezinta o particularitate nativa: este negru. Socata, Christina incearca sa ascunda acest fapt fata de sotul ei dar nu reuseste pentru mult timp. Pusi in fata unei eventuale casatorii interrasiale care ar putea fi un scandal dar si un impediment social pentru fericirea tinerilor, parintii sunt hotarati sa le influenteze decizia.</p><p>Pentru a gasi solutia corecta, sunt invitati la cina si parintii lui John, care isi manifesta aceleasi dubii cu privire la viitorul unei asemenea relatii. In prezenta unui preot - prieten de familie, cina se transforma intr-o serie de tratative cu iz etic si social care reusesc sa alunge prejudecatile rasiale si sa impuna esenta umana.</p>

Recenzii

tianne

08.09.2018

Un film revolutionar in contextul epocii sale, indraznet, plin de umor si actori de calitate

2 1

1octav

08.09.2018

Pacat ca e timpul sa inchid computerul. Il recomand cu caldura, un film bun despre prejudecati, tineri vb batrani... intelepciune.

1 0

florin007

08.09.2018

Ce poţi spune despre un film de Oscar. Că ai vrea să-l revezi ţi să-l revezi...iar... Asta este impresia despre un film care te captivează. Un subiect simplu şi dezbătut în acea vreme. La vremea aceea prejudecăţile au fost anihilate.

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top