Ghost Machine (2009)

Ghost Machine

Acțiune, Horror, SF, Thriller (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Chris Hartwill, Franz Antel

Scenariști:

Sven Hughes, Malachi Smyth

Producător:

Generator Entertainment

Dată lansare (SUA):

1 Februarie 2009

Dată lansare (Romania):

13 August 2020

Recenzii

panacristi

08.09.2018

Un film frumos,exceptional care te tine incordat tot timpul.Actiune multa,suspans,efecte speciale tot ce trebue prntru un film bun.personajele se lupta sa iasa din realitatea virtuala si platesc cu viata,sfarsitul nu prea este placut.Urmariti filmul ca e frumos.

1 3

Adi_Zu

08.09.2018

mmm...exista realitate si realitate virtuala, practic asa si incepe filmul un "counter-strike in simulator". o aplicatie simulator de lupta, tehnologie militara folosita pentru antrenament devine o inchisoare si o lupta pentru viata a celor prinsi in realitatea virtula atunci cand unul dintre creatorii simulatorului vrea sa faca un pas in plus si anume sa prinda o alta forma de viata..o fantoma, fosta detinuta ce a fost torturata si ucisa acum cauta razbunare. actiune, susupans, adrenalina in incercarea de a scapa cu viata. un final surprinzator, neasteptat...un pic ciudat.

1 2

paulgrojdi

08.09.2018

Dragalas! Un thriller bine realizat bazat pe vesnica interactiune dintre lumea reala si cea virtuala.O idee pe care nu am vazut-o in alt film(eu).Nu pierdeti nimic daca ii acordati putina atentie.

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top