Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Ghost Whisperer (1970)

| 01 January 1970 ()

Ghost Whisperer

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

<p>De mica, Melinda Gordon are abilitatea de a vedea si de a intra in contact cu spiritele mortilor. Prin acest dar, mostenit de la bunica sa, Melinda ajuta spiritele ramase prizoniere in lumea celor vii sa isi gaseasca pacea. Cu toate ca tanara isi reneaga de multe ori darul, care o izoleaza de ceilalti oameni, mesajele intense pe care le primeste din partea spiritelor o determina sa faca tot posibilul pentru a le ajuta. Impreuna cu sotul sau, Jim, care este medic, si prietena sa Andrea, cu care conduce un magazin de antichitati, Melinda va reusi sa salveze zeci de suflete.<br /> </p>

Recenzii

154 Ordonare după: | |

KgheO

06.03.2009

Un serial invaluit in mister cu o prezenta incantatoare in persoana lui Jennifer Love Hewitt!! Un serial foarte bun, cu povesti interesante de la episod la episod!

4 4

corcodus

09.11.2010

nu am vazut toate sezoanele dar din ce am vazut recunosc ca mi-a placut, imi place umanismul in care sunt tratate fantomele si faptul ca nu se doreste ca serialul sa fie musai de groaza.

0 0

corcodus

28.01.2012

un serial frumos, imi place ca subiectul in sine e tratat cu multa umanitate si ca nu se urmareste cu tot dinadinsul crearea unei stari de groaza.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top