Moonlight Trailer
Trailer #1 03:21

Gigi

Comedie, Muzică, Romantic | (United States of America)

Gigi

Gigi

Comedie, Muzică, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Vincente Minnelli

Producător:

Arthur Freed Production, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (Romania):

28 Iulie 2021

<p>Gigi e o tanara crescuta de doua curtezane batrane cu scopul de a deveni amanta unui tanar bogat, pe nume Gaston. Gaston se indragosteste de Gigi si ii cere sa fie sotia lui, intentie care le socheaza pe cele doua veterane, tinand cont ca nimeni din familia lor nu a avut parte vreodata de asa o invitatie. In jurul tanarului cuplu planeaza cu intentii ascunse un batran om de lume, care in tinerete a avut o pasiune pentru una din protectoarele lui Gigi. Filmat in Paris, "Gigi" a primit mai multe premii Oscar, printre care si cel pentru cel mai bun film. </p>

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Un film absolut superb, cu o regie deosebita(Vincente Minnelli), cu o interpretare exceptionala (Leslie Caron si Maurice Chevalier, Louis Jourdan, Hermione Gingold), cu un palmares bogat in premii (9 premii Oscar - inclusiv pentru cel mai bun film in 1958.), O Leslie Caron de neuitat in acest rol!

4 2

elles

08.09.2018

O incantare de film!

0 0

mchiurte

08.09.2018

Iubesc filmul acesta!!Nici nu imi amintesc de cate ori l-am vazut!!Rolul acesta este tipic lui Leslie Caron,care a mai jucat intr-un film legendar:"Lili". Nota 10.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top