Moonlight Trailer
Trailer #1 02:54

Glory Road (2006)

Dramă | 13 January 2006 (United States of America)

Glory Road (2006)

Glory Road

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Gartner, Lawrence Kasdan

Producător:

Walt Disney Pictures

Dată lansare (SUA):

13 Ianuarie 2006

Dată lansare (Romania):

8 Mai 2021

Cu 40 de ani in urma, Don Haskins a organizat o campanie de recrutare pentru a gasi cei mai talentati jucatori de baschet din stat, indiferent de culoarea pielii lor. Sapte jucatori de culoare si 5 jucatori albi au format legendara Texas Western Miners din sezonul 1965-1966. Toti radeau de ei si ii ridiculizau pentru ca foloseau jucatori de culoare. Dar impotriva sanselor minime pe care le au si a obstacolelor greu de trecut, Haskins si jucatorii sai devin o adevarata echipa, strans unita, pentru a ajunge in Campionatul National, unde trebuie sa evolueze impotriva puternicei echipe a statului Kentucky.

Recenzii

ramonik

08.09.2018

Este unul dintre cele mai interesante filme pe care le-am vazut in ultima vreme. Eu sunt pasionata de baschet si acest film a fost o lectie de istorie pentru mine. O sa va placa cu siguranta, daca inca nu l-ati vazut, chiar daca e din 2006. Vizionare placuta!

5 2

El_KaPpa

08.09.2018

Un film bun care m-a captivat inca din primele minute si pana la final! Ambitia unui om de a face istorie atat in istoria baschetului cat si in materie de societate, cu toate ca infrunta multe obstacole! Tema rasismului pe mine unul ma atrage mereu si in acest film e conturata destul de bn si este legata de baschetul acelor ani! Merita vazut 10/10

6 0

mu_zz_i

08.09.2018

Daca as spune ca acest film este ca toate celelalte ale genului as spune ca sunt rautacios. Nu stiu ce dar are ceva diferit... poate sa fie faptul ca e inspirat din fapte reale, poate sa fie faptul ca sportul ales a fost basketul iar povestea centrala se axeaza pe un grup de negrii, deasemenea mai poate fi chestia din final cand insusi personajele reale au vorbit despre aceea perioada de glorie a lor, mai poate fi faptul ca desi erau jigniti si chiar batuti acei negrii nu au ripostat decat prin vorbe... poate fi oricare din acestea de mai sus.

4 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top