Moonlight Trailer
Trailer #1 01:47

Godzilla (1998)

SF, Acțiune, Thriller | 20 May 1998 (United States of America)

Godzilla (1998)

Godzilla

SF, Acțiune, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Roland Emmerich

Producător:

Toho Company, Ltd., TriStar Pictures, Centropolis Film Productions, Independent Pictures (II), Fried Films

Dată lansare (SUA):

20 Mai 1998

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

<p> Filmul incepe cu o serie de teste nucleare facute de Franta in Oceanul Pacific, la care privesc cateva iguane marine. Apoi, in prezent, un vas de pescuit japonez este atacat de un monstru marin nemaiintalnit, si un singur om supravietuieste. Traumatizat, este apoi luat la intrebari pe un pat de spital de un francez misterios si la orice intrebare adresata, pescarul repeta tot timpul un singur cuvant --"Gojira". </p><p>Omul de stiinta Niko "Nick" Tatopolous este chemat sa investigheze niste urme ale unui animal urias, si ajunge repede la concluzia ca sunt facute de o iguana gigant, ce este rezultatul radiatiilor din exploziile nucleare. Godzilla, numele americanizat, isi urmeaza calea spre Nord, ajunge in Manhattan si incepe sa faca ravagii. Chiar si armata anericana isi uneste fortele pentru a distruge Godzilla cu orice pret, dar va fi vreodata deajuns pentru a salva populatia New York?</p>

Recenzii

jazz3d

08.09.2018

am vazut filmul de multe ori dar tot frumos a ramas.

9 5

nickcelmik

08.09.2018

Povestea nu este destul de bine exploatata de scenaristi. Iese in evidenta Jean Reno, care desi are un rol secundar, aduce un mare plus filmului. Doar "monstrul" in cateva scene iese mai mult in evidenta.

2 7

alyce

08.09.2018

Unii spun ca nu e bun? Nu se poate. Totusi sant 10 ani . Eu vad o realizare foarte buna Acum in 2008 si vedem niste trucaje de rasul lumii asa ca fratilor ..ganditi? L-am vazut de cateva ori si nu ma plictisesc la el. E BUN .

8 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top