Moonlight Trailer
Trailer #1 01:51

GoldenEye (1995)

Aventuri, Acțiune, Thriller | 16 November 1995 (United Kingdom, United States of America)

Agentul 007 contra GoldenEye (1995)

GoldenEye

Aventuri, Acțiune, Thriller (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Martin Campbell

Producător:

Eon Productions, United Artists

Dată lansare (SUA):

16 Noiembrie 1995

Dată lansare (Romania):

25 Iunie 2021

Vremurile s-au schimbat... Cortina de fier a căzut și o nouă lume a luat naștere, o lumă în care jocurile politice au fost înlocuite de comploturi îngrozitoare. Lupta s-a schimbat, dar personajele rămân aceleași. Numele răsunător este Bond, James Bond. Fermecătorul Pierce Brosnan joacă rolul legendarului agent 007 și face din acest film un succes de casă. Acțiunea filmului se desfășoară în zilele noastre. Conflictele din spatele scenei politice iau amploare și vechii dușmani devin acum cei mai buni prieteni, iar vechii aliați sunt inamici de moarte. Niciun film cu James Bond nu ar fi complet fără prezența unor femei frumoase care să atragă, inevitabil, atenția sarmantului agent 007.

Recenzii

Ade07

08.09.2018

Niciun comentariu la un film atat de bun? de ce? Este primul film cu james bond pe care l-am vazut, desi ar fi trebuit sa-l vad mai devreme.Imi place ca pe langa actiune mai este si umor.Muzica este unica, stil james bond si asta e unul din farmecele filmelor cu james bond.Pe scurt, este un film clasic ce trebuie sa-l vedeti.

1 1

epicvlas

08.09.2018

filmul regizat de martin cambel [masca lui zorro] este cel mai perfect film cu james bond dintre toate si fiindca este facut in stilul anilor 90. pierce brosnan este mai mult decat perfect pt acest rol. Cele doua tipe sunt absolut superbe mai ales xenia onatop rusoaiaca vaii de mine cat poate fi de sexy !! are orgasm cand omoara..! muzica lui marc mancina este fantastica iar piesa goldeeye a lui tina turner a intrat in legenda !! scenele de actiune sunt superb regizate ca si un film de clasa A de actiune si nu ca si un james bond vechi si exagerat.! de acea este cel mai bun. ! un film plin de aventura umuor si greater than life faces ! absolut superb ! the best james bond ever !!!!!!!

0 1

remyy63

08.09.2018

Cat de mult mi-a placut filmul asta cand l-am vazut prima data,ceva extraordinar.De atunci l-am mai revazut de cateva ori,dar degeaba,nu ma mai satur de el.Superba realizare,nu trebuie ratat.10.

4 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top