Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Gomorra (2008)

Dramă, Crimă | 16 May 2008 (Italy)

Gomorrah (2008)

Gomorra

Dramă, Crimă (Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Matteo Garrone, Fred Dekker

Producător:

Fandango, Rai Cinema

Dată lansare (SUA):

16 Mai 2008

Dată lansare (Romania):

8 Mai 2009

<p align="justify">Povestea din Gomorra este adaptata dupa romanul lui Roberto Saviano care pune lupa asupra lumii crimei organizate din Napoli, numita "Camorra". Filmul este impartit in sase episoade de scurtmetraj, fiecare dintre ele avand cate un personaj principal in centrul povestii. Lumea prezentat in Gomorra este alcatuita din mafioti, infractori care actioneaza in lumea interlopa dintre portul Napoli, Scampia Castelvolturno si Terzigno. </p><p> </p>

Recenzii

konn

08.09.2018

Filmul este dramatic si categoric rupt din realitate,o fresca a cotidianului napolitan insa dezamagitor pentru gustul meu.Ma asteptam la ceva mai comercial,mai in genul unui "Godfather"modern!

3 8

GreenLand

08.09.2018

doar italieni? nici un american? o saga cu mafia exclusiv siciliana,un Godfather la mama lui acasa?

3 7

Patronu

08.09.2018

Producţia reprezintă o incursiune în lumea modernă a mafiei italiene. Cei ce erau obişnuiţi cu filmele gen Naşul şi Caracatiţa vor rămâne surprinşi. Băieţii gelaţi în costume şi cu pantofi de lac nu-şi mai regăsesc locul. Filmul e bine construit, complex, dar totuşi inteligibil, dacă vreţi, o variantă italiană a lui Cidade de Deus. A obţinut marele premiul al juriului la festivalul de la Cannes. De văzut.

10 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top