Moonlight Trailer
Trailer #1 01:44

Goodbye World (2013)

Dramă, Comedie | 15 June 2013 (United States of America)

Goodbye World (2013)

Goodbye World

Dramă, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Denis Hennelly, Tom Shankland

Scenariști:

Denis Hennelly, Sarah Adina Smith, Clive Bradley

Producător:

Gather Films, Picturesque Films

Dată lansare (SUA):

15 Iunie 2013

Dată lansare (Romania):

6 Mai 2021

Când un atac terorist provoacă haos general în orașe, un grup de prieteni se refugiază la o cabană în mediul rural. Dar provocarea de a trăi într-o lume post-apocaliptică își pune în curând amprenta asupra relațiilor din cadrul grupului.

Recenzii

stricted

08.09.2018

Când un atac terorist, misterios, provoacă haos general în orașe, un grup de prieteni se refugiază la o cabană în mediul rural.Dar provocarea de a trăi într-o lume post-apocaliptică își pune în curând amprenta asupra relațiilor din cadrul grupului.

0 20

Miron90

08.09.2018

Dubios cand acest film este catalogat drept comedie ...pe aceste semne apocaliptice nu ar trebui sa facem haz de necaz si sa ne unim mintile si fortele ...acest film ne da de inteles ca in conditii minime omul devine animal iar in vremuri optime omul devine aproape animal,ceea ce nu este in echilibru... anyway finalul este frumos si scoate partea buna din oamenii .

1 0

mitica58

08.09.2018

Un scenariu slab ce conduce la o calitate slaba a filmului. Multe nepotriviri in chiar expozeul filmului. Pentru cei ce au vazut macar o data o central electrica, e foarte clar ca un simplu virus informatic nu poate termina o central electrica. Si, in afara de acest lucru, pentru toate sistemele dintr-o centrala exista si activarea manuala locala. Cu alte cuvinte motivatia filmului e cam in aer. A existat o mare pana de current in America, dar ea a fost cauzata de supraincarcarea liniilor si o deficienta comunicare intre unitatile sistemului. Cat priveste releele pentru telefonia mobile ele au si generatoare proprii ce pot functiona sapatamani in sir. Din aceste simple motive actiunea filmului nu m-a angrenat cu toate eforturile actorilor. O pelicula pe care sa o urmaresti in lipsa de altceva mai bun…

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top