Moonlight Trailer
Trailer #1 02:47

Goosebumps (2015)

Aventuri, Horror, Comedie | 05 August 2015 (United States of America)

Îţi facem părul măciucă (2015)

Goosebumps

Aventuri, Horror, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rob Letterman, Paul McGuigan

Producător:

Original Film, Scholastic Entertainment

Dată lansare (SUA):

5 August 2015

Dată lansare (Romania):

13 Noiembrie 2015

<p>Demonii imaginari ai scriitorului de literatură horror pentru adulți, R.L. Stine, se dezlănțuie asupra orașului american Greendale. Un puști abia mutat în oraș va face echipă cu nepoata autorului pentru a lupta cu forțele malefice.</p>

Recenzii

Dragos_87

08.09.2018

Destul de frumoasa povestea,cu idei simple ceea ce nu e rau,am remarcat in a doua parte a filmului un acting mai bun,mai dinamic,personajele interpretand destul de bine rolul si nu e rau uneori sa mai trezesti copilul din tine,merita vazut de dragul suspansului dar si a efectelor binisor realizate.

1 0

andystarx

08.09.2018

Un fel de jumanji ,dar mai slabut ! Oricum Jack Black s-a specializat sa joace in astfel de filme fantastice,dar nu este un film rau,mai ales pentru fanii genului ! Are si momente cam plictisitoare,dar cui ii place acest gen ,merge vazut odata !

1 0

adyddd

08.09.2018

E din categoria filmelor care creaza putin suspans, iar in momentul urmator celui culminant (asa zis), atunci cand astepti mai mult sa se intample acel CEVA... totul se naruie; actiunea se termina brusc si ramai ca un "balon dezumflat". NIci macar ultima secventa, "The revenge of the invisible boy" nu mai are nici un efect, cel putin nu pozitiv. (acel baiat invizibil care pare sa penetrze si obstacolele..) in fine... sa zicem ca merge vazut o data, de curiozitate. Doar nota 5.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top