Grace de Monaco (2014)

Grace of Monaco

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Rodriguez, Frank Miller

Scenariști:

Frank Miller

Dată lansare (SUA):

14 Mai 2014

Dată lansare (Romania):

13 Iunie 2014

The story of former Hollywood star Grace Kelly's crisis of marriage and identity, during a political dispute between Monaco's Prince Rainier III and France's Charles De Gaulle, and a looming French invasion of Monaco in the early 1960s.

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Invidiez pe cine a scris descrierea unui film care va aparea in 2014 :)) si a si aparut pe cand biografiile si descrierile mele asteapta din septembrie.Vorbeste invidia din mine. Scuze! Recunosc sau nu ca " Grace Kelly, actriţă simbol al graţiei şi eleganţei la Hollywood, renunţă la carieră şi ajunge implicată într-o relaţie cu Prinţul Rainier al II-lea de Monaco, dar şi într-o dispută cu politicianul francez Charles De Gaulle asupra legilor care stabileau taxele şi impozitele la începutul anilor 1960. " si abia astept sa inceapa filmarile. Citesc: " ajunge implicată într-o relaţie cu Prinţul Rainier al II-lea de Monaco" saraca de ea, auzi implicata...cand ea a renuntat la tot pentru MONACO si omul iubit, a lasat 3 mostenitori regatului....dar " dar şi într-o dispută cu politicianul francez Charles De Gaulle asupra legilor care stabileau taxele şi impozitele la începutul anilor 1960. " E clar nu ma duc sa vad acest film,:)) iar impozite??? Cred ca cine a scris aceasta descriere e prin clasa incepatoare de cinefili, dar va creste mare si sper sa stie cine a fost Grace Kelly in cinematografie si cine Grace de Monaco.

6 5

corcodus

08.09.2018

si ce lunga descriere, parca era o regula cu lungimea uni descrieri..........

3 2

malonegerald

08.09.2018

După 3- 4 ani în care am văzut doar foarte rar filme , întradevăr artistice , pentru mine ,http://www.cinemarx.ro/filme/Grace-of-Monaco-Grace-de-Monaco-2504555.html este un film de nota 10 .

0 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top