Moonlight Trailer
Trailer #1 01:09

Green Lantern: First Flight (2009)

Acțiune, Animaţie, SF | 28 July 2009 (United States of America)

Lanterna verde: Prima lumină (2009)

Green Lantern: First Flight

Acțiune, Animaţie, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Lauren Montgomery

Producător:

DC Comics, Warner Bros. Animation

Dată lansare (SUA):

28 Iulie 2009

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

<p align="left">Green Lantern: First Flight este un film animat, regizat de catre Lauren Montgomery, in care joaca Christopher Meloni, Victor Garber, Tricia Helfer si Michael Madsen. Povestea din Green Lantern este foarte fidela benizlor desenate cu traditionalul Hal Jordan / Green Lantern care este implicat in lupta dintre Legion si Abin Sur. Dupa ce Abin Sur se prabuseste pe Terra, acesta il alege pe Hal Jordan sa ii ia locul in calitate de protector al galaxiei. El este plasat sub tutela seniorului Sinestro. Numai ca in scurt timp, Hal Jordan descopera ca maestrul sau nu este chiar ceea ce pare a fi, si de fapt face parte dintr-o organizatie secreta care conspira impotriva intregii forte a Green Lantern.</p>

Recenzii

ionut_boghy87

08.09.2018

Ar trebui sa fie luati toti din Justice League parte in parte si sa le fie spusa povestea in detaliu! Pana sa vad filmul aveam impresia ca inelul ii da putere pana la un anumit punct, abea dupa am aflat ca puterea lui isi gaseste limitele in vointa!

0 2

Vladutzz

08.09.2018

Destul de fascinantă lupta dusă la urma urmei între cele două ''culori''. Zic culori,referindu-mă la stăpânii lor de fapt,stăpânii inelelor cu puterile total opuse,verde ,cea de partea binelui iar galbenă de partea întunecată. Ciudată alegere totuşi al celor de la DC Comics de a pune în contradicţie două culori-care totuşi sunt aşa de apropiate pe scara artistică-sau mai bine spus a tinerilor creatori de la DC Comics care de fiecare dată ştiu cum să impresioneze fanii genului.

1 1

Alexandru29

08.09.2018

pentru amatorii genului merita vazut.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top