Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Gridiron Gang (2006)

Acțiune, Aventuri, Crimă, Dramă | 15 September 2006 (United States of America)

Echipa de incredere (2006)

Gridiron Gang

Acțiune, Aventuri, Crimă, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Phil Joanou

Producător:

Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

15 Septembrie 2006

Dată lansare (Romania):

23 Mai 2022

Bazat pe o poveste adevarata, filmul lui Phil Joanou (Final Analysis (1992)) are un mesaj social puternic: chiar si cele mai ratacite oi pot reveni la turmele din care s-au autoexpulzat. Sean Porter (Dwayne \"The Rock\" Johnson) si Malcolm Moore (Xzibit) sunt doi ofiteri la un penitenciar de tineri, care vor sa schimbe ceva in vietile irosite ale adolescentilor pe care ii pazesc. Cum inteleg ei sa puna capat eternelor rivalitati intre gastile formate si a urii ce facea neincetat victime? Antrenandu-i pe tineri, in numai 4 saptamani, sa devina o echipa de fotbal care sa concureze cu echipele liceene de fotbal. Dar nimeni nu vrea sa intre in competitie cu o echipa de infractori si de aceea Porter si Moore trebuie sa lupte nu numai cu temperamentul indaratnic al condamnatilor, ci si cu prejudecatile si lipsa de cooperare a oamenilor “cinstiti”.

Recenzii

Incoruptibilul

08.09.2018

"Orice om poate lupta pentru destinul sau"

6 2

cr3tzul

08.09.2018

hai mai cum sa nu iti placa un asemenea film......cand il vezi si pe uriasu ala de dwayne ca plange...cum sa nu iti intre la inima un asemenea film???...cand te gandesti la viata redata din realitate a gastilor de acolo.....si daca il vad de 100 de ori tot ma apuca iar plansu:">

2 3

onyy70

08.09.2018

Un film educativ pentru noi toti. Un subiect care la noi in tara se vrea sa fie depasit. Statul incearca sa-i socializeze pe cei care ii are in custodie privativa de libertate. Un film ce merita vazut.

4 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top