Pusi pe jar (2006)

Grilled

Dramă, Acțiune, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jason Ensler

Producător:

Avery Pix

Dată lansare (SUA):

11 Iulie 2006

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

Maurice si Dave sunt doi comis-voiajori care incearca sa vanda carne de vita. Cei doi reusesc intotdeauna sa dea cu piciorul fiecarui client in ultima clipa, insa ei au in cap schema perfecta. Iar seful ii preseaza sa vanda sau ii concediaza. Este un moment in care cei doi sunt disperati pentru o comanda si folosesc pontul oferit de sef, insa incurcaturile in care intra par sa fie fara sfarsit si implica o femeie foarte atragatoare, o betiva cu tendinte sinucigase, niste interlopi destul de suparati, impuscaturi si pericol.

Recenzii

myhaita1

08.09.2018

Nu e cine stie ce film, cu Burt Reynolds intr-un rol secundar si care apare pe la sfarsitul fimului. De fapt si cea mai tare faza este atunci cand cei doi natarai, de fapt comisi voiajori il atentioneaza pe Goldbluth(Reynolds) ca va fi asasinat, asta pentru ca acesta a incheiat un contract cu ei pentru carnea de vita si le-a dat 21.000 de dolari. Incolo tot filmul este o apa de ploaie. Evitati-l mihai

0 0

zumzooma

08.09.2018

Cam o pierdere de timp.Acest film vrea sa fie comedie,dar iti dai seama ca e un esec din primele 10 minute.Nu il recomand.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top