Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

Guardians of the Galaxy (2014)

Acțiune, SF, Aventuri | 30 July 2014 (United States of America)

Gardienii Galaxiei (2014)

Guardians of the Galaxy

Acțiune, SF, Aventuri (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Gunn

Scenariști:

Nicole Perlman, James Gunn

Producător:

Marvel Studios

Dată lansare (SUA):

30 Iulie 2014

Dată lansare (Romania):

8 August 2014

La ani lumină depărtare de Pământ și 26 de ani după ce a fost răpit, Peter Quill se găsește ca țintă primară a unei căutări după descoperirea unui glob dorit de Ronan Acuzatorul.

Recenzii

AAvramescu81

08.09.2018

Cine a stat pana la sfarsitul lui the avengers in timpul genericului de final apare Thanos. Acest film ni-l va introduce deoarece Thanos va aparea in the avengers 2. Cine e thanos? Thanos este un mutant, el face parte dintr-o rasă super-umană cunoscută ca Titanii Eterni: aceştia au cu toţii puteri super-umane, dar Thanos în cel mai înalt grad printr-o combinaţie de moştenire genetică, amplificare biologică şi magie. Thanos are o forţă fizică supraomemească, rezistenţă la efort şi la lovituri. Thanos poate absorbi sau proiecta energia cosmică, stăpâneşte telekinezia, telepatia şi controlul asupra materiei. E un luptător corp la corp capabil, fiind bine antrenat pe planeta Titan. Un geniu în toate domeniile cunoscute ale ştiinţelor, este de asemenea autorul unor tehnologii care depăşesc cu mult nivelul tehnologiei de pe Pământ. El foloseşte un scaun capabil de zbor spaţial, proiectează în jur câmpuri de forţe, se teleportează, călătoreşte în timp sau în universuri alternative. Maestru al strategiei, Thanos foloseşte o navă numită Sanctuary II ca bază de operaţiuni.

10 8

Gabi-28

08.09.2018

La ultimul film de la cinema pe care l-am vazut, in trailer-urile de dinaintea filmului a fost prezentat si asta. Sincer, pe mine nu ma prea prind astfel de filme. Insa, am vazut trailer-ul 3D. Nu stiu daca a avut cineva ocazia sa il vada. Eu, pana acum, desi am fost la multe 3D-uri, asa ceva nu am mai vazut. Am ramas SOCAT de efectul 3D pe care pare sa il aiba filmul. Este din alta lume. Acum sper sa nu fie doar trailer-ul asa..., desi cred ca acele imagini au fost luate direct din film. Oricum, pasionati sau nu de acest gen de filme, puteti merge la cinema, instalati-va in primele 3-4 randuri (apropo, nu inteleg cum de atatia melteni se duc la 3D si se pun in randurile din spate. Cu cat esti mai aproape de ecran, astfel incat abia sa ii cuprinzi marginile cu vederea periferica, cu atat este mai puternic efectul 3D. Dar deh! Romanasul se duce in spate, ca asa a invatat el de pe timpuri....), asadar, cum spuneam, mergeti, instalativa comozi si, cred eu, vom asista la cea mai buna productie 3D EVER. Asta daca se respecta ceea ce am vazut in trailer.

2 16

nevilleee

08.09.2018

Tocmai ce am venit de la Imax si pot spune ca filmul mi-a intrecut asteptarile , are absolut de toate : actiune , drama , umor , actori de nota 10 , un scenariu bun , efecte speciale incredibile si ii mai avem pe Rocket si Groot care fac tot filmul. Cand am auzit prima oara ca James Gunn va fi regizor am spus ca este cea mai proasta alegere acesta neavand nici un film cu efecte speciale la bord , dar m-am inselat. Filmul este mult peste Captain America , Thor , The Avengers , chiar si Iron Man . Abia astept sa vad continuarea , ii ofer nota 10+ din toata inima , foarte spectaculos , bravo.

3 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top