Moonlight Trailer
Trailer #1 00:31

Guarding Tess (1994)

Comedie, Dramă, Thriller | 01 January 1994 (United States of America)

Pazind-o pe Tess (1994)

Guarding Tess

Comedie, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Hugh Wilson

Producător:

Channel Films, TriStar Pictures

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 1994

Dată lansare (Romania):

11 Mai 2021

Doug este un agent din Serviciul Secret care tocmai si-a terminat misiunea de a o proteja pe Tess Charlisle, vaduva unui fost presidente al Statelor Unite si prietena apropiata a presedintelui actual. El afla ca Tess a cerut sa nu-i mai fie data alta misiune, ci sa-i devina bodyguard-ul ei permanent. Doug este zdrobit, vrand sa nu aiba de-a face cu ea, stiind ca Tess este foarte dificil de pazit, avand tot felul de capricii. In final, Doug trebuie sa se obisnuiasca cu ideea de a-i fi garda ei de corp personala si sa incerce sa o suporte.

Recenzii

eedy

08.09.2018

Comedie de exceptie,subevaluata ca multe altele,cu o distributie de nota 10

1 1

bradu

08.09.2018

Tess,o doamna in varsta,il sicaneaza continuu pe Doug,bodyguard-ul ei,dar filmul are umor.Finalul te sensibilizeaza cand Doug, totus ii realizeaza caracterul ,ramane cu o nostalgie la adresa ei.

0 0

corcodus

08.09.2018

ce film minunat, desi l-am vazut cu ceva timp in urma mi-a ramas in minte; Shirley MacLaine face un rol superb, o doamna de ex presedinte care aparent e putin senila, capricioasa, o adevarata dictatoare dar care are o coloana vertebrala cum putini mai au si care de fapt isi ascunde umanitatea si sentimentele pentru a nu parea slaba; desi aparent are un caracter imposibil toti angajatii o respecta, ba mai mult o iubesc; cage face si el un superb rol ca si agent fbi care o protejeaza; m-a miscat devotamentul lui fata de ea, daruirea si abnegatia cu care a cautat-o cand a fost rapita; un film ce merita vazut.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top