Moonlight Trailer
Trailer #1 04:54

Guys and Dolls

Comedie, Muzică, Romantic | (United States of America)

Baieti si fete

Guys and Dolls

Comedie, Muzică, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Joseph L. Mankiewicz

Producător:

Samuel Goldwyn Productions

Dată lansare (Romania):

25 Iunie 2021

<p>Nathan Detroit, un obisnuit al salilor de spectacol de pe Broadway, e de asemenea proprietarul unor sali cu jocuri de noroc. Cautand o locatie pentru a-si desfasura afacerile, el are ocazia de a inchiria Biltmore Garage, dar are nevoie de 1.000 de dolari pentru asta. El incearca sa scoata bani de la Sky Matterson, un parior celebru pentru faptul ca e dispus sa puna banii pe lucruri riscante. Pariul pe care Nathan i-l ofera lui Sky e sa o convinga pe naiva Sarah sa iasa in oras cu el. Sky se da peste cap pentru a o cuceri pe Sarah, una dintre metode fiind sa o duca pana la Havana. Intre timp, in New York, Nathan are probleme serioase...</p>

Recenzii

1octav

08.09.2018

Desi am o rabdare limitata cand vine vorba de musicaluri, pe acesta l-am suportat cu usurinta si pot spune ca este amuzant, mai ales daca il vezi cu "jumatatea".

1 0

don.corleone

08.09.2018

Un muzical de colectie . Sunt surprinse si momente comice . 10/10 .Respect Marlon Brando

1 1

Doina1952

08.09.2018

Inca un film din colectia filmografica a lui Marlon Brando care pana la aceasta data nu a facut nici un film care sa nu fie premiat sau nominalizat la premii. De data asta il vedem intr-o total diferita aparitie, plin de umor, fascinant si secretos, traieste pasional, canta, rade si danseaza daca as parafraza un film sovietic celebru si impresioneaza prin talentul lui magnific.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top