Moonlight Trailer
Trailer #1 01:31

Hable con ella (2002)

Dramă, Romantic | 14 March 2002 (Spain)

Talk to Her (2002)

Hable con ella

Dramă, Romantic (Spain)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Pedro Almodóvar

Producător:

Vía Digital, Good Machine, El Deseo S.A., Antena 3 Televisión

Dată lansare (SUA):

14 Martie 2002

Dată lansare (Romania):

18 Octombrie 2021

Benigno este un asistent medical al carui apartament se afla peste drum de sala de dans a Katerinei. El sta adesea pe balcon si o priveste pe Alicia, una din studentele care vin la sala de dans. Alicia este implicata intr-un accident de masina si ajunge in coma, iar Benigno se ofera sa aiba grija de ea. Marco este un jurnalist care trebuie sa ia un interviu Lydiei, o femeie toreador. Lydia este ranita de un taur intr-un spectacol si intra in coma. Marco este convins ca el este de vina pentru accident si isi petrece mare parte din timp la spital, cu ea. Alicia si Lydia sunt gazduite in acelasi salon, iar Benigno si Marco devin buni prieteni.

Recenzii

eedy

08.09.2018

cel mai bun film al lui Almodovar,inspirat de o intimplare adevarata...

4 4

paska

08.09.2018

Ca orice film al lui Almodovar ramai socat de comportamentul personajelor, la final nemaistiind cum sa categorisesti ceea ce au facut, ca bun sau rau. Mie mi-a fost greu sa il judec pe Benigno, chiar il compatimeam in final.

3 1

scarabeu

08.09.2018

cred ca din tot ce am vazut de domnu almodovar ( nu sunt chiar asa de multe), mi-a placut cel mai tare. totusi, ramane acelasi stil inconfundabil- povestile sunt usor socante/neobisnuite/ultrafictive, dar abordate cu multa caldura. compozitorul este alberto iglesias cu care tot colaboreaza almodovar. in comparatie cu altele, mi se pare foarte coerent, bine jucat si nu cred ca poti afirma ca nu ti-a placut nimic la el

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top