Moonlight Trailer
Trailer #1 01:33

ハチ公物語 (1987)

| 01 August 1987 (Japan)

Hachi-ko (1987)

ハチ公物語

(Japan)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Seijiro Koyama

Producător:

Mitsui Company Ltd., Tokyu Group, Shochiku Co., Ltd.

Dată lansare (SUA):

1 August 1987

Dată lansare (Romania):

27 Februarie 2021

Este o poveste reală petrecut în Japonia în prima parte a secolului al XX-lea, drama "Hachiko monogatari" urmăreşte relaţia specială creată între un profesor de colegiu şi un câine pe care il primeste de la un fost elev şi îl aduce în casa lui. Ani de-a rândul, loialul animal Hachiko îşi însoţeşte în fiecare dimineaţă stăpânul la gară şi îl aşteaptă în fiecare seară pe peron să se întoarcă de la locul de muncă. Într-o zi nefastă însa profesorul suferă un accident cerebral şi decedează, neîntorcându-se niciodată acasă cu trenul. Timp de 9 ani Hachiko merge zi de zi la staţia de cale ferată pentru a-şi întâmpina stăpânul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui şi predându-le acestora o lecţie despre iubire şi compasiune.

Recenzii

gionescuro

08.09.2018

Un film emotionant despre loialitatea unui ciine de rasa Akita -Inu chiar si dupa moartea stapinului sau

3 1

leonardbratu

08.09.2018

asistam la o minune a kita-ilor insa destul de afundata in viziunea specifica japoneza traditionalista. simplitatea neconventionala noua europenilor ne deschide destul de multe intrebari mai ales in cazul in care aici se opereaza cu simboluri..totul pana la sfarsitul filmului cand intrebarea referitoare la intelegerea notiunii de prieten pare destul de neinteleasa de catrre semenii nostrii fiind totusi apropiata altei specii create de vechii samurai ; oare codul busido s-a rasfrant oare si asupra lor sau doar ritmul alert al oamenilor nu poposeste intotdeauna asupra adevaratelor valori ?! Destul de pretabil pentru o lectie de spiritualitate in care operanzii sunt doar simboluri din tara soarelui rasare aplicate intregii lumi..

1 1

crystyano_ro90

08.09.2018

filmul meu preferat:X l'am vazut in ambele variante(sin ce din 2009) si imi place enorm.m'a facut sa plang cum nu am mai plans la niciun film.nota 10 clar

1 11

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top