Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

Hall Pass (2011)

Comedie, Romantic | 25 February 2011 (United States of America)

Concediu de la casnicie (2011)

Hall Pass

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Producător:

New Line Cinema, Conundrum Entertainment

Dată lansare (SUA):

25 Februarie 2011

Dată lansare (Romania):

22 Aprilie 2011

<div align="justify">  Fred si Rick sunt buni prieteni si au o multime de lucruri in comun, incepand cu faptul ca amandoi sunt casatoriti de foarte multi ani si au inceput sa resimta efectele crizei sentimentale de la varsta a doua. Atunci cand sotiile lor remarca cu stupoare ca barbatii nu mai sunt interesati de placerile nevinovate pe care le ofera viata de cuplu si nu se sfiesc sa intoarca capul dupa alte femei mai tinere si mai voluptuoase decat ele, decid sa le ofere lui Fred si lui Rick o saptamana de libertate absoluta, in care sa uite ca sunt insurati si sa isi satisfaca toate poftele fara sa se teama de consecinte. Initial, cei doi prieteni au impresia ca visurile lor intime s-au transformat in realitate si sunt convinsi ca, de indata ce isi vor pune in functiune capacitatile de seductie de care dispuneau odinioara, nu va exista nicio femeie care sa nu le cada in mreje si pe care sa nu o poata vari in asternut. Situatia se complica insa in momentul in care Rick si Fred constata ca farmecul lor a palit si trucurile pe care le incearca nu mai au efect asupra tinerelor din ziua de astazi, iar nevestele lor se folosesc in egala masura de libertatea pe care le-au acordat-o lor si se implica in tot felul de activitati extramaritale.  </div>

Recenzii

Salilik

08.09.2018

Acesta este genul de film la care daca te uiti nu ai nimic de pierdut, dar nici de castigat.... cateva faze comice si cam atat... In lipsa de altceva, va puteti uita la el :)

3 6

es.

08.09.2018

super bun. mie mi s-a parut foarte tare , mai ales finalul:)) filmu' e foarte amuzant si merita vazut. 10

2 4

ppandy84

08.09.2018

Un film destul de bun ,cu multe faze amuzante,si o poveste frumoasa,Owen Wilson ca de obicei te face sa razi,si oricum un actor bun,facut sa zic asa pentru filmele de comedie,nu sunt un fan al lui dar,dar e ok.

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top