Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Hang 'em High

Western | (United States of America)

Hang 'Em High

Hang 'em High

Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ted Post, Tim Fywell

Scenariști:

Meg Cabot

Producător:

United Artists

Dată lansare (Romania):

21 Septembrie 2021

Recenzii

RaDuQ

08.09.2018

Un erou nou, mai dur, al filmelor western cu numele de Clint Eastwood a aparut pentru a revendica titlul de cel mai bun cowboy! Acesta este filmul care l-a adus pe Clint Eastwood (şi obiceiul lui de a fuma tigari de foi), înapoi din filmele lui Sergio Leone la Hollywood.

1 0

ucero

08.09.2018

Nu ma dau in vant dupa genul acesta de film, dar "Hang 'Em High" a reusit sa ma tina in fata televizorului pana la final. E un western reusit in care Clint Eastwood face un rol remarcabil. Mie mi-a placut.

1 1

alex_il_fenomeno

08.09.2018

a fost un western realizat ca la carte , in care Clint Eastwood ne arata ce face un om , in furia sa dezlantuita pentru setea de dreptate ! totul este excelent ales , incepand cu decorurile atat de interesante si de bine gasite , actorii foarte buni ( Clint Eastwood , deja un actor obisnuit si cu experienta in acest gen ) , si terminand cu desfasurarea povestii , intr-un stil de western clasic , asa cum vreau sa consider acest film ! este o productie cum astazi nu se mai realizeaza , acesta fiind doar unul din multitudinea de motive de a viziona acest film . eu ii acord nota 9 cu felicitari si il recomand .

0 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top