Moonlight Trailer
Trailer #1 00:31

Hanover Street (1979)

Dramă, Romantic, Război | 18 May 1979 (United Kingdom, United States of America)

Strada Hanovra (1979)

Hanover Street

Dramă, Romantic, Război (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter Hyams

Scenariști:

Peter Hyams

Producător:

Hanover Street, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

18 Mai 1979

Dată lansare (Romania):

9 Mai 2021

<p align="justify">    In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, pilotul american stationat la Londra David Halloran intalneste chiar inainte de inceperea unui raid aerian o tanara si frumoasa asistenta medicala britanica pe nume Margaret Sellinger de care se indragosteste nebuneste, fara sa stie insa faptul ca femeia este casatorita. </p><p align="justify">    Situatia se complica atunci cand David Halloran primeste misiunea secreta si foarte periculoasa de a incerca sa patrunda in spatele liniilor inamice, in Franta ocupata de catre fortele armate naziste, insotit fiind de agentul britanic Paul Sellinger. Fiind fortat sa colaboreze cat mai bine cu partenerul sau pentru a reusi amandoi sa supravietuiasca un aceasta misiune de-a dreptul sinucigasa si comunicand unul cu celalalt, David Halloran isi da seama cu stupoare ca Paul Sellinger nu este nimeni altul decat sotul iubitei sale amante Margaret. </p>

Recenzii

daniel_gomo

08.09.2018

un film de dragoste f bun. In timpul celui de al doilea razboi mondial un american ( Harrison Ford ) ofiter in armata americana, un englez ( Christopher Plummer ) aviator in armata engleza, sotia acestuia ( frumoasa Lesley-Anne Down ) asistenta medicala + razboi = acest splendit film de dragoste.

5 3

Doina1952

08.09.2018

Intr-o atmosfera grea,cetoasa si umbrita de ororile razboiului doi barbati ce iubesc aceeasi femeie i-si dau mainile .Renuntarea la cel drag din dragoste, este mitul oricarui vis de iubire! Traieste tu mai mult, pentru a nu fii indurerat de moartea mea!...ce poate fi o mai mareata dovada de iubire, un sacrificiu lipsit de egoism?

7 3

dana80

08.09.2018

Dragostea, prietenia, devotamentul si datoria pot merge uneori impreuna ...Ford ,exceptional ca intotdeauna..

5 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top