La multi ani! (1987)

Happy New Year

Comedie, Crimă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John G. Avildsen, Nick Everhart

Scenariști:

Nick Everhart

Producător:

Delphi IV Productions, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

7 August 1987

Dată lansare (Romania):

22 Septembrie 2021

Nick a crescut la o scoala de corectie, unde si-a facut prieten pe Charlie. Cei doi isi continua viata impreuna, atat ca prieteni cat si ca afaceristi. Afacerea lor, este jaful pasnic, al unor magazine de bijuterii. Ei intra in aceste magazine sub diferite deghizari, avand infatisari de batrani bogati, frate-sora, batran afacerist - sofer). Nick pune ochii pe o frumoasa bruneta, vanzatoare de antichitati, la un magazin alaturat. Acesta o urmareste, o trage de limba pe colega acesteia, Nina. Ca un batranel simpatic, Nick sta la cina cu Carolyn Benedict, cumpara masa "Loui" in valoare de 7000 de dolari, apoi, ii castiga iubirea. Carolyn il iubeste pe Nick, asa cum este. Nick este fericit si da un furt la bijuteria Winston, insa socoteala nu este prea buna, iar el este arestat, Charlie scapand. Nick va primi o scurta permisie de Anul Nou, pentru a fi urmarit si apoi descoperit partenerul sau. El are intalnire cu Carolyn si cu Charlie, dar, stie sa se descurce.... evitand unele surprize....dar apar si altele.

Recenzii

mihaelatb

08.09.2018

O comedie politista in care tii degetele incrucisate ca sa nu- l prinda pe hot .Peter Falk , din nou isi atrata disponibilitatea si pentru alt gen de filme.

0 0

ucero

08.09.2018

N-am stiut ca Peter Falk poate fi atat de amuzant, si un veritabil cuceritor de inimi. Dar chiar si in acest film au fost momente in ca l-am confundat cu celebrul detectiv Colombo... rasul usor fortat si privirea... Mi-a facut placere sa urmaresc acest film.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top