Moonlight Trailer
Trailer #1 05:01

Har Dil Jo Pyar Karega... (2000)

Comedie, Dramă, Muzică | 23 July 2000 ()

Dragoste Nebuna (2000)

Har Dil Jo Pyar Karega...

Comedie, Dramă, Muzică

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Raj Kanwar

Dată lansare (SUA):

23 Iulie 2000

Dată lansare (Romania):

26 Februarie 2021

Raj e un orfan care iubeste muzica si ii place sa cante. El pleaca din Goa catre Mumbai pentru a-si indeplini visul de a dveni cantaret. Dupa multa munca,uneori deloc usoara Ras isi vede visul cu ochii,in sfarsit este cantaret,insa realizeaza ca tot ce si-a dorit are un sfarsit negru,pana cand destinul intervine. Raj salveaza o fata Pooja dintr-un accident ce ii putea fi fatal. Fata ajunge la spital in coma iar familia crede ca Raj este bogatul sot al Poojei pe care abia asteptau sa il cunoasca. Situatia se complica si Raj incearca sa spuna familiei ca el nu e sotul Poojei. Situatia se complica atunci cand Raj se indragosteste de Janvi,cea mai buna prietena a Poojei si trebuie sa aleaga intre ele doua.

Recenzii

carmensalman

08.09.2018

Este o poveste de dragoste frumoasa, iar Salman Khan joaca foarte bine.

2 0

jmekeritza87

08.09.2018

Unul din actorii indieni cei mai buni ai Bollywood-ului. Acest film nu l-am vazut, nu inca. Maine va fi difuzat la National TV. Abia astept sa il vad. Voi reveni cu un comentariu pe masura

2 0

codrutica

08.09.2018

Un film foarte reusit, cu Shalman Khan si prietenele sale Rani si Preity. Un trio care a jucat in foarte multe filme indiene si care reuseste sa nu plictiseasca niciodata. Actiunea filmului este cand trista, cand vesela iar coloana sonora merita un Oscar!!!! Iar cand la sfarsit mai apare si SRK, ce poti sa mai spui!!!!!!!

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top