Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

Aventuri, Fantasy, Familie | 07 July 2009 (United Kingdom, United States of America)

Harry Potter 6 : Harry Potter si Printul Semipur (2009)

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Aventuri, Fantasy, Familie (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Yates, Bill Condon

Producător:

Warner Bros. Pictures, Heyday Films

Dată lansare (SUA):

7 Iulie 2009

Dată lansare (Romania):

24 Iulie 2009

În Harry Potter și Prințul Semipur, Voldermort va încerca să controleze atât lumea oamenilor cât și cea a vrăjitorilor. Nimeni nu se mai află în siguranță. Harry Potter deja a început să suspecteze pericolele care ar putea proveni chiar din interiorul școlii, dar pe Dumbledore îl preocupă mai mult antrenarea și pregătirea lui Harry pentru confruntarea finală, care acum este inevitabilă. Împreună ei trebuie să găsească punctul vulnerabil al lui Voldermort și în cele din urmă distrugerea lui. În ajutorul lor vine un prieten și fost coleg de-al lui Dumbeldore, Profesorul Horace Slughorn, care deține niște informații cruciale. Între timp, studenții sunt atacați de hormonii care au luat-o razna. Harry este din ce în ce mai atras de Ginny, dar îl are că concurent pe Dean Thomas. Între timp Lavender Brown a ajuns la concluzia că Ron este alesul inimii sale. Dar Hermione este cea geloasă și decisă să nu își arate nici în ruptul capului sentimentele sale pentru Ron.

Recenzii

243 Ordonare după: | |

Victor2cool

08.09.2018

Super tari toate filmele. Abia astept sa-l vad si p asta si p ultimu care, mi se pare, k o sa fie din 2 parti......fan Harry Potter la sange! Toata stima autoarei J.K Rowling pt povestea geniala!!

25 26

cristinai

08.09.2018

In ultimii ani Harry Potter si Lord of the rings (cartile si filmele)au devenit pentru mine adevarate evadari,astept cu nerabdare urmatoarele doua ecranizari(trei cu Hobbitul)

24 25

Keshja

08.09.2018

Seria de filme cu Harry Potter e geniala.Si efectele sunt superbe.Abia astept sa apara filmul...sunt un mare fan :P

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top