Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Harsh Times (2005)

Crimă, Dramă, Thriller, Acțiune | 11 September 2005 (United States of America)

Harsh Times (2005)

Harsh Times

Crimă, Dramă, Thriller, Acțiune (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Ayer, Jay Roach, Jay Roach

Producător:

The Weinstein Company

Dată lansare (SUA):

11 Septembrie 2005

Dată lansare (Romania):

17 August 2007

Filmul prezinta o poveste impresionanta despre prietenie, loialitate si ambitie, pervertite de viata strazii din Los Angeles. Jim Davis, fost soldat in armata americana, s-a intors in Los Angeles, insa este in continuare bantuit de cosmaruri despre fosta lui ocupatie. In timp ce incearca sa-si gaseasca de lucru in LAPD, pentru a o putea aduce in America pe iubita lui mexicana, Jim colinda strazile cu cel mai bun prieten al sau, Mike. Desi indragostit de iubita lui Sylvia, Mike nu-si va lasa prietenul la greu si in scurt timp amandoi se vor trezi in mijlocul vietii interlope, luptandu-se cu drogurile, violenta si crima.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

O supriză neaşteptat de bună. Filmul are magnetism, captivează, te ţine lipit în scaun şi creşte în dramatism pe parcurs, finalul fiind răvăşitor. Bale e genial, face un "one man show" pe tot parcursul filmului (cu greu pot găsi în cariera acestui om un rol slab), iar David Ayer s-a descurcat excelent la debutul său regizoral. Merită văzut.

11 3

ion

08.09.2018

un film bun ...mult peste asteptarile mele

8 5

theobaz

08.09.2018

Nu pot spune ca este un film de referinta, dar nici unul slabut. Poate un pic prea lung pentru mesajul pe care a vrut sa il dea. M-am plicitisit pe alocuri, si din pacate nu duce lipsa de puncte moarte. Merita vazut daca nu ai altceva mai bun. (nota 6)

1 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top