Moonlight Trailer
Trailer #1 01:49

Hatchet (2006)

Comedie, Horror | 27 April 2006 (United States of America)

Barda (2006)

Hatchet

Comedie, Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Adam Green

Producător:

ArieScope Pictures

Dată lansare (SUA):

27 Aprilie 2006

Dată lansare (Romania):

19 Aprilie 2021

Intr-un tur al unei mlastini bantuite din New Orleans, echipajul fomat din opt turisti si ghid sunt fortati sa abandoneze nava lor care se scufunda. Acesti nu sunt singuri in mlastina, unde traieste Victor Crawley, un ome hidos, deformat, care cu mult timp in urma a fost torturat de catre localnici si omorat intr-un accident, lovit cu o secure in fata, de catre tatal sau, intr-o noapte de Halloween. Legenda locala spune ca Victor inca mai bantuie mlastina macelarind oameni cu mainile goale, iar turistii devin martori manifestarii grotesti a monstrului supranatural. Echipajul este ucis, o singura persoana reuseste sa scape. Aceasta fuge mancand pamantul in spre oras pentru a chema ajutoare.

Recenzii

Andrei_fermecatoru

08.09.2018

Cea mai tare comedie horror !!! Filmul este facut in asha fel incat cu greu te potzi opri din ras. Este despre un mutant,David Crowley ,un fel de legenda locala in New Orleans,care bantuie o mlashtina, pe unde din intamplare un grup face un tur al ” locurilor bantuite”.Ei bine,mutantu asta si-o fura mai rau ca oricine din filmul asta,ishi ia bataie ,ia foc,shi evident,ishi ia si securea din titlu in cap, deshi se presupunea c-ar fi trebuit sa omoare ceva p’acolo cu ea!!! VIEW TRAILER

2 4

Stardust

08.09.2018

Inca un film horror care intra in categoria "maceluri de dragul artei".In afara scenelor in care David ii despica totul este o comedie neagra.Cativa turisti ajung intr-un loc in care sunt vanati de :animale,oameni,vampiri sau alte creaturi care intra in categoria supranatural,scenariul general pentru orice film horror.Nu se mai fac filme originale,toti merg pe aceeasi idee.Un film previzibil cu un final "suspendat."

4 2

iubytelxxl

08.09.2018

nu a fost comedia ... prea putin umor ..prea putin ... ratat de film 5

5 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top