Moonlight Trailer
Trailer #1 01:49

Haunter (2013)

Horror, Mister, Thriller | 25 October 2013 (Canada)

Haunter (2013)

Haunter

Horror, Mister, Thriller (Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Vincenzo Natali, Renny Harlin

Scenariști:

Brian King

Producător:

Wild Bunch, Copperheart Entertainment, Canadian Film or Video Production Tax Credit Fund (CPTC), Movie Central, The Movie Network

Dată lansare (SUA):

25 Octombrie 2013

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

<p>Adolescenta Lisa a murit în 1986 împreună cu familia ei, în condiții sinistre, dar duhurile lor rămân prinse în propria casa, făcându-i să trăiască aceeași zi la nesfârșit. Lisa trebuie să-i avertizeze pe locuitorii actuali ai casei sale de primejdia în care se află, și singurul mod în care poate face acest lucru este de a-i bântui!</p>

Recenzii

elena_A

08.09.2018

Nu e cine stie ce.. cat sa omoare timpul in lipsa de altceva. Aduce putin a "Twilight Zone". E mai mult un film de mister decat de groaza, ceea ce e un lucru mai bun decat vesnicele clisee cu sange pe toti peretii si membre taiate.. Nota 6.

2 2

rocco123

08.09.2018

Haunter oferă o experiență de ciudată, viscerală - fără un indiciu de violență. Este o poveste tipic înfricoșătoare și cu puține răsturnări de situații. Filmul a fost produs de Copperheart Entertainment, scris de Brian King și regizat de Vincenzo Natali. Actrița Abigail Breslin joacă foarte bine în rolul Lisa, este cu siguranta o stea adevărată și arată abilități remarcabile performante în orice situație. Dacă vă place foarte mult suspans, mister, o spierătură bună, o muzică perfect combinată cu tema în fiecare scenă, atunci trebuie vizionat.

2 1

iLaura.

08.09.2018

Este un film bun care spre surprinderea mea nu m-a plictisit deloc, au fost momente în care chiar am tresărit. Mi-a plăcut şi povestea filmului care deşi nu este foarte originală, m-a impresionat. Îl recomand.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top