Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

He Was a Quiet Man (2007)

Comedie, Dramă, Romantic | 23 November 2007 (United States of America)

He Was a Quiet Man (2007)

He Was a Quiet Man

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Frank A. Cappello, Alfred Vohrer

Scenariști:

Frank A. Cappello

Producător:

Neo Art & Logic, Quiet Man Productions

Dată lansare (SUA):

23 Noiembrie 2007

Dată lansare (Romania):

13 Mai 2021

<p align="left">Bob Maconel îşi imaginează cum ar fi să arunce în aer clădirea în care lucrează. El îşi ia un revolver la birou cu intenţia de a-şi ucide colegii, iar apoi să se împuşte în cap. Acasă, Bob stă de vorba cu peştele său, care îl încurajează cu planul său. Dar în timp ce îşi adună curajul să pună gloanţele în pistol, îl surprinde pe unul dintre colegi făcând acelaşi lucru aşa că intervine şi îşi salvează colegii, dar Vanessa e grav rănită. Bob e promovat de şef şi ajunge să o viziteze des pe Vanessa, care este paralizată pe viaţă. Ea îi cere lui Bob să o ajute să se sinucidă, dar între timp cei doi ajung prieteni apropiaţi.</p>

Recenzii

simonica

08.09.2018

Din nou Christian Slater si din nou intr-un rol bun. De data asta pot spune ca machiajul a ajutat mai mult decat se credea poate inainte de inceperea filmarilor.

2 2

Lili

08.09.2018

In sfarsit un rol de exceptie pentru Christian Slater :)... M-a emotionat acest film si merita nota 9+... Pentru cine nu l-a vazut, nu-l ratati pentru nimic in lume !!

2 4

delfinasu

08.09.2018

Un film deosebit cu un Christian Slater intr-un rol de exceptie. Mi-au placut viziunea regizorala si sfarsitul ales... Merita vazut!... chiar daca aveti colegi si sefi insuportabili ;))

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top