Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Head in the Clouds (2004)

Dramă, Romantic, Război | 29 April 2004 (Canada, United Kingdom)

Cu capul in nori (2004)

Head in the Clouds

Dramă, Romantic, Război (Canada, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Duigan, Stephen Hopkins

Producător:

Remstar Productions, Dakota Films, Spice Factory, Movision

Dată lansare (SUA):

29 Aprilie 2004

Dată lansare (Romania):

28 Iulie 2021

Este o marcanta drama romantica a carei actiune are loc in Anglia anului 1930, precum si in Paris si Spania. Gilda Besse locuieste intr-un apartament impreuna cu un tanar profesor irlandez, Guy Maylon si cu Mia, o refugiata din Spania. In timp ce lumea inconjuratoare se indreapta fara nici un dubiu spre razboi, Gilda isi urmeaza sfidator stilul de viata hedonistic si aspiratiile sale burgheze, incercand sa faca o cariera in meseria de fotograf. In schimb, Guy si Mia simt nevoia de a se implica in lupta antifascista, astfel ca cei trei prieteni vor fi despartiti aparent pentru totdeauna de acest curs al vietii.

Recenzii

Morarasu

08.09.2018

O zguduitoare drama care demonstreaza o data in plus ca nu avem dreptul sa condamnam, niciodata si in nicio imprejurare. Emotionant faptul ca la sase decenii de la incetarea celui de-al doilea razboi mondial suferintele lui sunt traite in detalii si raportate la realitatea nu mai putin dramatica.

1 1

PoisonBananas

08.09.2018

filmul chiar e bun. mi-a facut placere sa-l vizionez. charlize theron. m-a impresionat cel mai mult. cred ca se datoreaza mai mult personajului pe care l-a interpretat, dar trecand peste asta, ramane de apreciat.

3 1

oana_ecaterina

08.09.2018

o drama captivanta pentru amatorii genului, theron este o mare doamna..in toate sensurile

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top