Moonlight Trailer
Trailer #1 04:40

Heartbreakers (2001)

Crimă, Comedie, Romantic | 23 March 2001 (United States of America)

Cum sa cuceresti barbatii (2001)

Heartbreakers

Crimă, Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Mirkin

Producător:

Davis Entertainment, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

23 Martie 2001

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

<p align="justify">    Mama si fiica Max si Page Conners formeaza o echipa infractionala imbatabila, deoarece in vreme ce mama seduce barbati instariti si ii determina sa se casatoreasca cu ea, fiica ii atrage apoi in capcana infidelitatii, oferindu-i astfel mamei sale prilejul de a obtine sume imense de bani la divort drept compensatie morala. Dupa ce reusesc o lovitura de maestru inselandu-l pe milionarul Dean Cummano, Page o informeaza pe Max ca ar dori sa lucreze pe cont propriu, insa atunci cand cele doua femei merg la banca spre a-si imparti in mod egal economiile sunt abordate de o falsa agenta de la fisc pe nume Barbara, care le spune ca toti banii lor au fost confiscati de Guvern. </p><p align="justify">    Decise sa recupereze o parte din banii pierduti, Max si Page perfecteaza o ultima afacere ilegala in Palm Beach, alegandu-l drept tinta pe milionarul vaduv William Tensy, care moare insa in mod accidental inainte de casatoria cu Max, ceea ce complica foarte mult planul celor doua escroace sentimentale intrucat trebuie sa gaseasca o modalitate de a scapa de cadavru fara sa ajunga la inchisoare. Situatia devine si mai dificila atunci cand Page incalca regula jocului si se indragosteste de tanarul barman Jack, cu care se si casatoreste.</p>

Recenzii

Adeli

08.09.2018

este un film minunat , despre doua aferiste, ce se descurca bine cu lucrul lor, sunt foarte bucuroasa ca la sfirsit Page isi daseste iubirea iar mama ei isi continua lucrul cu fosta colega de lucru.

3 2

macaz2006

08.09.2018

o comedie de zile mari. Un scenariu super.

1 1

riddick

08.09.2018

Max este genul de femeie frumoasă, sexy si fermecătoare după care bărbatii se dau în vânt. De asemenea, strateg viclean, Max se mărită cu diversi bogătasi de care divorteaza atunci când îi prinde că o înseală, pentru a câstiga bani de pe urma procesului. Dar planul său n-ar reusi fără un complice, o altă femeie teribil de sexy, care să ademenească tinta... Cineva precum fiica ei. Max (Sigourney Weaver) si Page (Jennifer Love Hewitt) sunt o echipă de artiste desăvârsite, un duo mamă-fiică, care au făcut din infidelitate o adevărată artă. Însă, în timp ce Max pune la cale escrocarea magnatului William B. Tensy (Gene Hackman), Page îl întâlneste pe Jack (Jason Lee), si în curând ajunge să trăiască incredibilul – se îndrăgosteste. Morala si constiinta încep să-si spună cuvântul, si, până la urmă, urmărite de un fost sot răzbunător, cu un cadavru în portbagaj si cu planul dat peste cap, mama si fiica se văd obligate să se oprească si să-si analizeze relatiile nebunesti.

8 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top