Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

Hearts in Atlantis (2001)

Dramă, Mister | 07 September 2001 (Australia, United States of America)

Suflete pierdute in Atlantida (2001)

Hearts in Atlantis

Dramă, Mister (Australia, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Scott Hicks

Scenariști:

Stephen King

Producător:

Castle Rock Entertainment, Village Roadshow Pictures, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

7 Septembrie 2001

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

La varsta de 11 ani, Bobby-O se simte foarte singur si isi da seama ca, in afara de Carol, nu poate numi pe nimeni altcineva "prieten". Datorita problemelor financiare, el si mama sa sunt nevoiti sa primeasca un chirias, pe misteriorul domn Ted Brautigan. Ted stie intotdeauna ce isi doreste Bobby si doreste sa-l ajute sa-si implineasca visul. Cu toate acestea, Bobby se trezeste implicat intr-o poveste ciudata, in care Ted este urmarit de niste oameni misteriosi, care lasa semne ciudate ce le vestesc apropierea...

Recenzii

lst

08.09.2018

supeerb...ca mai toate ecranizarile dupa stephen king..cu siguranta merita vazut

2 3

SSnapie

08.09.2018

Un alt film grozav cu semnatura Anthony Hopkins, insa si copilul Anton Yelchin se ridica parca la inaltimea exigentelor. Un film frumos.

2 2

Namirao

08.09.2018

Numai cineva care apreciaza,stie ce inseamna cu adevarat si impartaseste prietenia poate indragi acest film.E de o sensibilitate binefacatoare. Timp de 2 ore ne putem "intoarce" in timpul copilariei,unde puritatea sufleteasca,jocul si tot ce inseamna frumos depaseste orice "obstacol".Copilaria inseamna totul,ea nu moare niciodata in nici un suflet si ne insoteste mereu amintindu-ne cine am fost,dandu-ne seama cine suntem cu adevarat.Exceptionala ecranizare.Vizionare placuta!

5 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top