Moonlight Trailer
Trailer #1 02:16

Heat (1995)

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller | 15 December 1995 (United States of America)

Obsesia (1995)

Heat

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Mann

Producător:

Forward Pass, Regency Enterprises, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

15 Decembrie 1995

Dată lansare (Romania):

16 Octombrie 2021

Obsedatul hoț maestru Neil McCauley conduce o echipă de vârf în mai multe jafuri provocatoare din Los Angeles în timp ce detectivul hotărât Vincent Hanna îl urmărește fără pauză. Fiecare om recunoaște și respectă abilitatea și dedicarea celuilalt chiar dacă sunt conștiență că sunt într-un joc de-a „șoarecele și pisisica” care se poate sfârși cu violență.

Recenzii

georgian102005

08.09.2018

Unii ar putea spune ce mai conteaza actiunea cand ai pe De Niro si Pacino in rolurile principale?Insa nu in cazul de fata.Un film de actiune bine facut,cu nerv,cu actori de prima mana.Este o saga a criminalitatii din Los Angeles.Cu aproape trei ore acest film iti va ramane intiparit in minte si mai mult decat atat il vei revedea de fiecare data cu aceasi patima ca la inceput.Un film in care atat personajul pozitiv cat si cel negativ au fata umana iti e greu sa decizi de partea cui te situezi si in cine ai putea sa ai mai multa incredere. Film de top al anului 1995,HEAT este un argument in plus pentru cei ce cred ca nu mai prea ai ce vedea intr-un film de actiune.

16 5

ginel2k

08.09.2018

e de ajuns ca al pacino sa evolueze intr-un film, si aceasta din urma sa fie consider unul foarte reusit...dar cand isi face aparitia, un alt nume mare al cinematografiei, si anume robert de niro...rezultatul final e mult mai simplu de ghicit...

2 7

rats

08.09.2018

Supernova

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top