Moonlight Trailer
Trailer #1 01:26

Hell in the Pacific

Dramă, Război | (United States of America)

Duel in Pacific

Hell in the Pacific

Dramă, Război (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Boorman

Producător:

Selmur Productions

Dată lansare (Romania):

11 Mai 2021

<p align="left">Actiunea filmului se petrece in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial si al bataliei pentru Pacific.Doi piloti,unul american si celalalt japonez, ajung in urma distrugerii avioanelor  pe care le pilotau sa se prabuseasca pe o insula pustie. Doi dusmani,despartiti de ura, ajung sa se respecte si sa se inteleaga. sa se transforma in doi prieteni.Tot filmul este o cautare a demnitatii si a pastrarii onoarei intre doi soldati, a  umanului in vreme de razboi.</p>

Recenzii

ceapaev

08.09.2018

Pacat ca filmul este o fictiune.In esenta filmul demonstreaza absurditatea razboiului.O realizare cinematografica de vazut.

3 0

mcquin

08.09.2018

Un film de exceptie jucat de doi mari actori intr-o gradare sustinuta a actiunii ce te tine in scaun si astepti deznodamantul cu speranta unei reconcilieri totale,dar viata in complexitatea ei rezerva multe surprize.

2 2

paramugur

08.09.2018

da, acum mi-l amintesc, m-a impresionat la vremea lui si vreau sa-l revad neaparat. Este o lectie de viata pe care merita sa o intelegem si actorii joaca excelent, in special Lee Marvin.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top