Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Hercules (2005)

| 16 May 2005 ()

Hercules (2005)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

16 Mai 2005

Dată lansare (Romania):

2 August 2021

Filmul reda povestea marelui erou de legenda grec, fiul lui Zeus si al Alcmenei, prezentand cele 12 munci la care este supus Hercule. Tanarul Hercule ii ucide din greseala pe copiii fratelui sau. Pentru a capata iertare, el este supus la 6 (in acest film) cazne. Sufletul sau va fi linistit si va fi din nou liber numai dupa ce va indeplini cele sase porunci primte de la rege. Dar Megara, care este daruita Herei, il uraste din tot sufletul pe Hercule si doreste sa-l vada mort, pentru ca Hera il uraste, fiind fiul lui Zeus si al unei pamantence, motiv pentru care i se pun in cale numai obstacole si i se dau cele mai grele misiuni.

Recenzii

gabishor_nate

22.01.2012

Revedeti descrierea...cum adica ucide fiii fratelui sau???Gresit,isi ucide proprii fii!!!Asta da ecranizare,filmul este superb,actorii buni,decorurile frumoase.Il recomand!

0 0

Bci2

06.07.2009

Are: actiuni, romante, mituri, unele drame, aventuri, monstri, si un Hercules mai uman, desi era semi-zeu; sortit sa-si implineasca o serie de aventuri care fiind credintele grecilor antici, si poate si moderni, sau ale rominilor de doua secole in urma (vezi ,,Miorita " transpusa pe hartie de Mihail Eminescu), intr-o soarta implacabila si prescrisa de zetarele Moire ale destinelor omenesti. Poate ca regia nu se ridica la inaltimea situatiilor unde am vazut alte filme Hercules mai bine regizate.

0 5

valentina1003

23.06.2010

o ecranizare superba a celebrei legende mitologoce Hercule ,un semizeu ,un fiu ca dar de razbunare a lui ZEUS pentru zeita HERA SUPERB MERITA VAZUT pt cei carora le plac povestile mitologice

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top