Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Hereafter (2010)

Dramă, Fantasy | 22 October 2010 (United States of America)

Hereafter: Dincolo de viata (2010)

Hereafter

Dramă, Fantasy (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Clint Eastwood

Producător:

Malpaso Productions, Amblin Entertainment, Warner Bros. Pictures, The Kennedy/Marshall Company

Dată lansare (SUA):

22 Octombrie 2010

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie -1

  Drama "Hereafter" relateaza povestile paralele a trei oameni, care se confrunta in moduri diferite cu ideile de moarte si viata de apoi. George este un muncitor nord-american din San Francisco, care dispune de capacitatea paranormala de a comunica cu spiritele celor decedati, dar refuza sa se foloseasca de acest har si sa isi deschida o afacere ca medium impreuna cu fratele lui pentru ca isi doreste o existenta obisnuita si o femeie care sa il iubeasca. Marie este o celebra jurnalista franceza, care supravietuieste in mod miraculos unui tsunami si are viziuni despre viata de dupa moarte, motiv pentru care decide sa scrie o carte despre experienta la limita pe care a indurat-o. Marcus este un elev din Londra, care are un frate geaman pe nume Jason si o mama dependenta de droguri, care ii creste singura pe amandoi. Dupa ce Jason este ucis intr-un accident de masina, Marcus cauta cu disperare raspunsuri si un medium cu ajutorul caruia sa intre in legatura cu spiritul fratelui decedat. 

Recenzii

Callyope

08.09.2018

Filmul nu aduce ceva nou si nici nu dezleaga misterul vietii dupa moarte, dar este bine facut, bine interpretat..

2 4

berby

08.09.2018

Putini "mari oameni-si de suflet-chiar" si'au permis luxul de a divaga pe acest subiect considerat "tabu", oare cum ar fi fost daca un om inteligent si integru precum Clint si'ar fi dat el cu presupusul,deci: *acest film nu si'a propus acest lucru ci doar sa arate cateva cazuri, intamplari, sau sa ne puna pe noi "pe ganduri", sau sa ne de'a un motiv de meditatie si reflexie; * sa'ti deschida apetitul intr'o perioada in care putini se gandesc la viata, la moarte, la rostul lor pe lume, la iad si rai, la ingeri si demoni, suflet si spirit; *sau alte "nimicuri" de care omul din zilele acestea nu prea mai e interesat sau n'are timp, sau n'are spatiu - ca cine n'are timp, are spatiu cine n'are spatiu are timp si mai sunt uni care n'au nici spatiu nici timp de nimic, decat de lucruri efemere. Oricum acest film il consider langa "Inception", "Ink", sau "Shutter Island" pe anul trecut, ca si subiect si idee, e placut si il consider de avut acasa

2 4

stricted

08.09.2018

Filmul trateaza pe un ton decent ideea vietii de dupa moarte si a posibilitatii de a intra in comunicare cu aceasta, Matt Damon avand capabilitati extrasenzoriale. Personal cred ca cei doi gemeni au un joc absolut senzational, fiind ghidati cu intuitie si talent de Maestrul Clinton.

0 10

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top