Erou din intamplare (1992)

Hero

Dramă, Comedie, Thriller, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stephen Frears

Producător:

Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

2 Octombrie 1992

Dată lansare (Romania):

23 Iunie 2021

Bernie Laplante este un hot marunt care are o viata grea. Este divortat, fosta sotie il uraste si ea are custodia fiului lor, iar politistii se pregatesc sa ii intinda o cursa. In timp ce salveaza pasagerii dintr-un avion prabusit, el isi pierde un pantof. Cum obiceiurile vechi se uita greu, el profita de prabusirea avionului si incearca sa mai bage si el ceva in buzunare. Printre cei salvati se afla si reportera TV Gale Gayley. Cineva ii face o poza, dar este neclara, asa ca reportera porneste o campanie de gasire a eroului care salvase vietile acelor oameni si ofera o recompensa de un milion de dolari. Bernie ii povesteste prietenului sau, John Bubber, si acesta cere recompensa. Laplante este trimis la inchisoare si nu poate face nimic. Sau poate?

Recenzii

mlimlin

08.09.2018

un film foarte bun care poate fi revazut cu aceeasi placere

0 0

Kikirapp

08.09.2018

Mie una mi-a placut filmul. Poate ca scenariul nu a fost unul unic,dar a fost incitant si pe alocuri mici scene de suspans. Il recomand,pe langa faptul ca e si actiune mai e si comedie.Mici faze haslii,situatie i-a o intorsatura ciudata.. bun de vazut.Este bine construit şi prezentat,regie reusita .. deci merita..

0 1

hashu

08.09.2018

un film bunicel.....o poveste interesanta cu multe faze comice.......actori buni.....scenatiu decent....si e bine imbinat.....un film ce binedispune....merita vazut

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top