Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Heroes (1970)

| 01 January 1970 ()

Heroes

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (Romania):

5 August 2021

<p>"<strong>Heroes</strong>" este un serial american creat de Tim Kring pentru postul NBC. Acesta spune povestea unor indivizi obisnuiti care descopera ca au abilitati extraordinare. Claire, spre exemplu, isi poate regenera corpul in mod spontan, putandu-se vindeca de orice rana, Isaac Mendez prevede viitorul, Matt Parkman este telepat, iar Hiro Nakamura poate calatori in timp si se poate teleporta. Serialul exploreaza modalitatea in care ei se adapateaza schimbarilor si rolul lor in prevenirea catastrofelor si salvarea umanitatii. <br /> </p><p>Serialul pune accent pe "fenomene paranormale" care constau in puterea pe care o detin o serie de oameni cu "daruri" speciale denumiti eroi. De ce sunt numiti asa? Pentru ca binele lumii sta in mainile lor si numai ei pot mentine echilibrul dintre bine si rau. </p>

Recenzii

127 Ordonare după: | |

cezar33

16.10.2008

Pentru toate varstele, pentru toate gusturile. Un serial bine facut, cu o varietate de personaje cu o varietate de abilitati, cu prezent si mai multe variante de viitor, cu rasturnari spectaculoase de situatii si cu aliante pana mai ieri imposibile, cu o granita intre bine si rau aproape invizibila. Nu vad cum ar putea sa nu placa, in definitiv nu ridica probleme ci numai 43' de stat in fata TV, ceea ce e destul de usor nu-i asa?

22 5

KgheO

16.08.2009

Heroes, un serial deosebit, un serial unde aventura, fantezia si drama ating cote inimaginabile pentru oamenii de rand, pentru cei care privesc acest fenomen! Un serial de calibru, cu un real succes, actiunea si suspansul nu se termina niciodata, cand crezi ca ceva s-a terminat tocmai apare cineva care incurca ploile si uite asa o luam de la capat. Cel mai important lucru in aceasta succesiune de intamplari de la un episod la altul , de la un sezon la altul o reprezinta ACTORII! O serie de actori foate bine alesi si prezentati intr-o continua evolutie ( asta in proportiile fantestice ale serialului), actori care odata intrati in pielea personajelor capata puteri inimaginabile. De la descoperirea acestor puteri, de la cunoscut la necunoscut, sau de la necunoscut la cunoscut, EROII descopera treptat, putin cate putin si evolueaza din toate punctele de vedere; atat pe plan al vietii personale cat si in ceea ce priveste misiunea lor pe pamant. Lucrul cel mai apreciat este interconexiunea dintre personaje si modul cum ele interactioneaza intre ele, toate acestea scotand in evidenta calitatea la nivelul regisoral si scenografic! Heroes face parte din categoria marilor seriale lansate odata cu anul 2000, acele seriale care creaza depandenta, depandenta fata de un lucru bine facut, un lucru de calitate. Poate ca subiectul serialului la prima vedere nu atrage foarte multa lume, poate cei pasionati de genul S.F, insa eu care nu sunt deloc un mare fan al genului am ajuns sa imi placa acest serial foarte mult. Un serial original care ridica multe semne de intrebare, un serial care te face sa visezi si nu de putine ori sa iei pur si simplu parte la actiune, un serial care creaza o anumita doza de dependenta si incertitudine cat sa te faca sa iti pui intrebari si sa incerci sa cauti raspunsuri, un serial care poate deveni o pasiune...si toate acestea doar pentru o singura intrebare: "Cum ar fi daca...?"

4 4

KgheO

15.05.2010

Heroes s-a terminat si nu va mai urma un nou sezon, asa ca serialul "care te face sa visezi" a luat sfarsit terminandu-se asa cum a inceput : "Sunt Claire Bennet, si asta e proba cu numarul 1"! Multi spun ca Heroes ar fi meritat un final mai bun, insa eu sunt de parere ca finalul sezonului trecut a fost unul pe masura si oarecum plin de o semnificatie aparte facand paralela inceputului cu finalul, practic acest serial s-a terminat asa cum a inceput, concluziile urmand sa le tragem noi. Un serial cu un farmec aparte, pe care l-am urmarit episod cu episod, si de care imi este greu sa ma despart!

5 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top