Hidden Places (2006)

Hidden Places

Film TV, Dramă, Romantic

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Yelena Lanskaya

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 2006

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Film de televiziune, realizat dupa romanul cu acelasi nume de Lynn Austin .<br /><br />Cand a venit in Deer Springs, la 18 ani, Eliza Monteclaire Wyatt si-a dorit o familie si si-a facut-o alaturi de un barbat bun si iubitor. Acum este tanara vaduva, ramasa cu doi copii mici, Becky si Luke White si dupa moartea si a socrului, face greu fata recesiunii economice. Impreuna cu matusa Batty incearca sa salveze ferma de portocali dar se descurca greu si banca o preseaza cu datoriile. Mai sunt patru zile in care trebuie sa culeaga o imensa livada de portocale, sa le ambaleze si sa le vanda pentru a-si acoperi ipoteca. In ajutorul ei vine un tanar, Gabe Harper ce cutreiera prin oras in cautare de lucru, un barbat cu numele Arhanghelului Gabriel, bland si muncitor, un om ce traise drama razboiului, isi pierduse fratele mai mic in luptele din Franta si coplesit de privirile pline repros ale familiei plecase de acasa.<br /><br />El devine din ce in ce mai apropiat de Eliza si cei doi copii, capata increderea acesteia, o ajuta cat poate de mult dar cu trei zile inaintea scadentei, dispare si se pare ca Eliza si familia ei vor fi nevoiti sa paraseasca ferma.

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Un film deosebit de romantic, povestea unei familii americane care lupta din greu sa supravietuiasca...o tanara femeie ce-si apara ferma ...trei actori foarte buni intrei roluri complexe.

3 0

ramyelena

08.09.2018

Nu inteleg de ce nu a castigat premii pentru ca este foarte frumos! drama si romantism

1 0

Cibola

08.09.2018

O frumoasa idila cu parfum de portocale , simpla , usor de urmarit , fara pretentii , cateva clisee familiare , cu happy end la care cei mai sensibli dintre noi ar putea lacrima ; cuceritoare aceasta poveste romantica atat de simplu desfasurata ; nota 7 .

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top