Moonlight Trailer
Trailer #1 02:42

High Anxiety (1977)

Comedie, Muzică | 25 December 1977 (United States of America)

Marea neliniste (1977)

High Anxiety

Comedie, Muzică (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mel Brooks, Jon Favreau

Producător:

Crossbow Productions, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

25 Decembrie 1977

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2020

<p align="left">Dr. Robert Thorndyke(Mel Brooks) este proaspat numit director al institutului pentru psiho-nevrotici,destinat celor foarte,foarte nervosi.Pe masura ce devine tot mai constient de fortele malefice,sinistre care opereaza in aceasta institutie,el realizeaza ca sufera de acrofobie,afectiune care il face sa fie la fel de nervos ca si pacientii pe care ii trateaza. Fiecare noua si hilara experienta il ajuta,pe rind,sa isi infringa spaima de inaltimi si sa ii prinda pe raufacatorii care pusesera la cale un complot pentru a-l distruge si pe el,si azilul.O comedie extrem de distractiva,derulata intr-un ritm nebun,care parodiaza o parte din filmele lui Alfred Hitchcock(Vertigo,Psycho,Pasarile,La nord prin nord-vest,etc.)</p>

Recenzii

eedy

08.09.2018

Parodia lui Mel Brooks despre filmele maestrului Hitchcock e doar semi-reusita...poate fiindca filmele lui sint prea bune ?

0 0

ocol

08.09.2018

foarte bun

0 0

Andrei426Hemi

08.09.2018

Omagiu parodic adus de Mel Brooks marelui maestru al suspense-ului cinematografic, Alfred Hitchcock. Personajul principal, interpretat de Brooks insusi, e un psihiatru cu rau de inaltime, seful Intitutului Pentru Pacienti Foarte, Foarte Nervosi,loc al unor intamplari necurate si, totodata, hilare.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top