Moonlight Trailer
Trailer #1 02:58

Hit & Run (2012)

Acțiune, Comedie, Romantic | 22 August 2012 (United States of America)

Loveşte şi fugi (2012)

Hit & Run

Acțiune, Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Palmer, Dax Shepard

Producător:

Primate Pictures, Kim and Jim Productions, Panay Films, Exclusive Media Group

Dată lansare (SUA):

22 August 2012

Dată lansare (Romania):

21 Septembrie 2012

<p>Charlie Bronson, un şofer implicat care fusese implicat în jafuri, fuge din programul de protecţie a martorilor pentru a o duce pe iubita lui la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie să piardă slujba la care visase toată viaţa. Călătoria lor devine comic de periculoasă când se trezesc urmăriţi de agenţii federali conduşi de Tom Arnold, dar şi de foştii interlopi cu care lucra Charlie, conduşi de Bradley Cooper.</p>

Recenzii

annabella8888

08.09.2018

groaznic....un film mai tampit nu cred ca exista!Am dormit aprox 2 ore si am si dat banii sa dorm inconfortabil....

3 8

horia98

08.09.2018

Este unul dintre cele mai simpatice filme pe care le-am vazut anul asta. A avut cateva scene amuzante, Bradley Cooper a fost foarte tare, povestea a fost bine scrisa si cam atat.... Merge vazut o data... 6.

3 6

rocco123

08.09.2018

O comedie romantic frumoasă. O performanță foarte mare pentru scenarist, regizor și actor principal Dax Shepard. O poveste fascinantă cu multă acțiune, urmăriri și mult umor. Coloana sonoră foarte bună și dialogurile hilare și inteligente. Mi-au mai plăcut Kristen Bell, Tom Arnold și Bradley Cooper (The Hangover) care au jucat excelent. După ce am văzut acest film cred că o să văd și Brother's Justice, pentru că îmi place stilul lui Dax Shepard. Hit and Run este un film foarte bun şi îl recomand pentru a fi vizionat. Vizionați acest film fără frică că nu o să vă pară rău.

2 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top