Moonlight Trailer
Trailer #1 00:58

Hodejegerne (2011)

Thriller, Crimă | 04 August 2011 (Germany, Norway)

Vânătorii de Capete (2011)

Hodejegerne

Thriller, Crimă (Germany, Norway)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Morten Tyldum, M. Night Shyamalan

Scenariști:

M. Night Shyamalan

Producător:

Nordisk Film, Yellow Bird, Friland Produksjon, ARD/Degeto Film GmbH

Dată lansare (SUA):

4 August 2011

Dată lansare (Romania):

22 Iunie 2012

<p>Roger Brown e un tip aparent bine aranjat, lucrează ca vânător de capete la o firmă multinaţională, are o soţie cu care este căsătorit de şapte ani, Diana, o femeie înaltă, inteligentă şi foarte frumoasă, din categoria celor obişnuite să fie iubite şi care cred că totul li se cuvine, atâta doar că ea îşi doreşte foarte mult un copil dar Roger nu vrea să-i dăruiască unul. Cum cheltuielile sunt mai mari decat câştigurile iar acest trai pe picior mare trebuie întreţinut cumva, Roger se ocupă şi cu furtul operelor de artă cu ajutorul lui Ove Kjikerud, agent de pază la o firmă ce monitorizează video marea majoritate a locuinţelor din Oslo. La deschiderea unei galerii de artă a soţiei sale, Roger face cunoştiinţă cu Clas Greve, căruia îi propune un post de conducere la o firmă pentru care lucra. Când află de la soţia sa că în apartamentul lui Greve din Oslo s-ar afla un tablou al vestitului pictor Rubens intitulat '' Vânătoarea Mistreţului Caledonian '' dispărut încă din timpul celui de al doilea război mondial, priorităţile lui Roger se schimbă imediat, însă în timpul jafului face o descoperire neaşteptată.</p>

Recenzii

crissa208

08.09.2018

Un film care foarte bine realizat care te tine aprins pe tot parcursul a 100 de min. Merita mai multa promovare. Recomand cu caldura. Nota mea este 9.

7 3

Bibi_TM

08.09.2018

O-ho-hoooooo, n-am crezut ca norvegienii sunt asa de tari in thrillere. Este un film cu multa actiune, crime sangeroase, rasturnari de situatie. Remarc o scena ''delicioasa'', atunci cand unul dintre personaje este nevoit sa se scufunde intr-o latrina ca sa scape cu viata ... si reuseste.

6 1

remyy63

08.09.2018

Pentru amatorii filmelor A Class,propun spre vizionare aceasta productie norvegiana care m-a impresionat prin calitatea ei.Surprinzator de bun filmul,daca va plictisiti cumva,vizionati-l si nu veti regreta.Merita!!!

16 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top