Invizibil si periculos 2 (2006)

Hollow Man II

Horror, Acțiune, Thriller, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Claudio Fäh

Producător:

Frontera Productions, Destination Films, Red Wagon Entertainment

Dată lansare (SUA):

23 Mai 2006

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

Doi detectivi descopera o crima ce are legatura cu un asasin invizibil. Nestiind in ce intra, unul dintre cei doi parteneri moare, totul petrecandu-se in timp ce acestia o aveau in custodie pe femeia biolog care se ocupase de realizarea acestui tratament aplicabil oamenilor. Toti sunt implicati in aceasta problema, desi nu stiu ca evenimentele ii depasesc, iar guvernul vrea sa musamalizeze acest lucru. Din fericire, omul invizibil poate sa devina si vizibil, si doar un singur om stie sa prepare antidotul.

Recenzii

iuliam6

08.09.2018

un film care mie mi-a placut foarte mult.peter facinelli si laura regan fac niste roluri destul de bune.un film foarte bun.nota 10

1 1

klaus

08.09.2018

Este mai plictisitor ca prima parte,si lipsit de originalitate.Poate nu merita nici macar nota 6,insa sa zicem.Doi detectivi descopera o crima ce are legatura cu un asasin invizibil. Nestiind in ce intra, unul dintre cei doi parteneri moare, totul petrecandu-se in timp ce acestia o aveau in custodie pe femeia biolog care se ocupase de realizarea acestui tratament aplicabil oamenilor. Toti sunt implicati in aceasta problema, desi nu stiu ca evenimentele ii depasesc, iar guvernul vrea sa musamalizeze acest lucru. Din fericire, omul invizibil poate sa devina si vizibil, si doar un singur om stie sa prepare antidotul.

1 0

adyddd

08.09.2018

Partea a II-a nu mai trebuia, sincer. Pe cat de bine a prins primul, pe atat de aiurea a fost al doilea. L-au facut efectiv sa mai tranteasca ceva acolo. E aiurea de tot filmul. A cam stricat titlul. Prefer sa raman cu ideea ca e doar unul si bun.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top