Moonlight Trailer
Trailer #1 02:04

Holy Motors (2012)

Dramă, Fantasy | 02 July 2012 (France)

Sfintele motoare (2012)

Holy Motors

Dramă, Fantasy (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Leos Carax, Robert Altman

Scenariști:

Leos Carax

Producător:

Pandora Filmproduktion, Canal+

Dată lansare (SUA):

2 Iulie 2012

Dată lansare (Romania):

7 Decembrie 2012

<p>Filmul prezintă o zi din viaţa unui bărbat care îşi schimbă soarta de la o oră la alta, aşa cum un asasin trece de la o ţintă la alta. În fiecare conjunctură are, pe rând, o altă identitate: uneori bărbat, alteori femeie, uneori tânăr, alteori bătrân, pe moarte, uneori decrepit, alteori bogat, criminal, cerşetor sau director de firmă, creatură monstruoasă, muncitor, familist... E clar că personajul joacă o serie de roluri, dar unde sunt camerele, echipa de filmare, regizorul?</p><p> </p>

Recenzii

rocco123

08.09.2018

Este un film ciudat și plictisitor. Acesta este un film cu adevărat bizar, dar nu într-un mod bun. Nu este nici o poveste reală, este fără conținut și mesaj. Doar o serie de evenimente aleatorii care nu fac nici un sens doar încercă să vă șocheze cu nuditate sau mult sânge.

5 7

medy

08.09.2018

Cu un rating bun, filmul lasa mult de dorit.Monsieur Oscar , un personaj ciudat care calatoreste si se deghizeaza . Kylie Minoque cred ca era intr-o jena financiara si a acceptat micul rol din enervantul film.Vocea ei te relaxeaza, pacat ca minunea nu a tinut mult.E doar o parere!

1 3

Paleasca

08.09.2018

De departe cel mai bun film pe 2012.Original,intraznet,imaginativ,realizat si jucat impecabil,o superba parabola a conditiei omului.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top