Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Home Sweet Hell (2015)

Dramă, Comedie | 13 March 2015 (United States of America)

Casă, dulce iad (2015)

Home Sweet Hell

Dramă, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Anthony Burns

Scenariști:

Carlo Allen, Ted Elrick, Tom Lavagnino

Producător:

Passcode Entertainment, Darko Entertainment, Donnybrook4 Productions

Dată lansare (SUA):

13 Martie 2015

Dată lansare (Romania):

27 Iulie 2021

Recenzii

mihaelatb

08.09.2018

in afara de faptul ca actrita Katherine Heigl este din ce in ce mai nesuferita si mai"plina" de talent. in afara faptului ca intre cei doi : Katherine Heigl si Patrick Wilson, nu se simte nici o urma de actractie, filmul are si un scenariu slab, iar regizorul face risipa de sange si disectii, pentru a acoperii calitatea slaba a muncii sale. Un film ce s-a vrut o comedie neagra si a iesit o risipa inutila de pelicula. Urmarirea din final lasa posibilitatea unei a doua parti- sper din tot sufletul... sa nu!

4 0

james_007

08.09.2018

Aceasta productie se doreste a fi o comedie “horror”. Mi s-a parut foarte “subtire” scenariul, insa am remarcat talentul actoricesc al actritei din rolul principal. Iata pe scurt ce puteti vedea: Cand patronul unei firme afla ca o angajata a sa a ramas insarcinata, iar el este principalul vinovat pentru starea ei, cere ajutor sotiei pentru a iesi din aceasta imprevizibila situatie. Din pacate, cea cu care isi imparte casnicia, are niste idei macabre pentru rezolvarea problemei.

0 0

Vis-si-realiate

08.09.2018

Mai mult decât felul în care a fost filmul realizat, am admirat-o pe actrita Katherine Heigl, care dovedeste ca poate juca si rodul unei sadice, o fanatica fara scrupule.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top