Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Homefront (2013)

Acțiune, Thriller | 27 November 2013 (United States of America)

Homefront: Oraşul fără legi (2013)

Homefront

Acțiune, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gary Fleder

Producător:

Open Road Films, Millennium Films

Dată lansare (SUA):

27 Noiembrie 2013

Dată lansare (Romania):

6 Decembrie 2013

Statham este Phil Broker, un fost agent de la divizia antidrog și, în același timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scăpa de trecutul violent, Broker se mută împreună cu fetița lui într-un orășel aparent liniștit, în care legea este dictată după bunul plac al unui cartel de traficanți de droguri. Când viața fiicei lui este pusă în pericol, Broker este forțat să intre în acțiune și să ia măsuri pentru a-l opri pe șeful grupării mafiote, Gator Bodine (James Franco), un bărbat fără scrupule și cu vicii periculoase.

Recenzii

gimiconte

08.09.2018

postati filmul si va spun parerea mea despre el, nu mai postati doar trailere, nu este correct,dati-ne ce va cerem nu altceva,multumesc

0 31

scofield91

08.09.2018

Homefront este un thriller impresionant, cu ajutorul căruia Jason Statham își consolidează poziția de cel mai bun actor al filmelor de acțiune contemporane, în ciuda opoziției lansate de redneck-ul James Franco.

2 4

AAvramescu81

08.09.2018

Un film de ctiune marca Staatham. Am fost curios sa-l vad pt actorii care au jucat si ca scenariul e scris de Stallone. A fost altceva deecat e a jucat pana acum Jason Statham. De data asta trebuie sa-si apere fiica. Si face tot ce e posibil pt a o proteja. Am fot cam reticient pt ca Safe si Parker nu mi-au placut. Dar m-am gandit sa-i acord o sansa si bine am facut. Abia astept sa apara pe blu-ray sau dvd.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top