Moonlight Trailer
Trailer #1 01:32

Honeymoon in Vegas (1992)

Acțiune, Comedie, Romantic, Thriller | 28 August 1992 (United States of America)

Luna de miere in Las Vegas (1992)

Honeymoon in Vegas

Acțiune, Comedie, Romantic, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andrew Bergman

Producător:

New Line Cinema, Columbia Pictures, Castle Rock Entertainment

Dată lansare (SUA):

28 August 1992

Dată lansare (Romania):

28 Septembrie 2021

Aflata pe patul de moarte, o mama il face pe fiul sau Jack sa-i promita ca nu se va casatori niciodata, fapt ce-i marcheaza acestuia serios relatia cu actuala sa logodnica. Ei decid totusi sa se casatoreasca in Las Vegas, dar un cartofor profesionist aranjeaza ca Jack sa piarda o importanta suma de bani la un joc de poker, iar apoi le propune sa le rascumpere datoria in schimbul unui weekend cu logodnica lui Jack. Acesta accepta, dar apoi devine extrem de gelos si pleaca in urmarirea celor 2

Recenzii

Bibi_TM

08.09.2018

Un film de familie, relaxant, cu Nicolas Cage si Sarah Jessica Parker in forma de zile mari. Motto-ul care se potriveste: FILMUL BATE VIATA !!!

0 0

mihaelatb

08.09.2018

Filmul acesta mi-a demonstrat ca desi au trecut 20 de ani, Sarah Jessica Parker joaca la fel de prost. Ceea ce m-a intristat este jocul lui Cage. Uite ca se gaseau scenarii in care el isi putea demonstra talentul. Nu ca acest film a fost vre-o capodopera, dar chiar intr-o comedie simpatica si acceptabila. Nicolas Cage a demonstrat ca stie sa joace. Pacat de ultimii ani in care “vrajitoriile ” sau tot felul de arme, incearca sa inlocuiasca talentul acestui mare actor. In rest, pierderea iubitei la poker, este o tema care a fost si va fi reluata in filme, dar introducerea, cu mama aflata pe patul de spital care-si pune fiul sa jure ca ... este de departe cea mai tare parte a filmului.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top