Moonlight Trailer
Trailer #1 02:51

Hooking Up (2009)

Comedie, Dramă | 01 January 2009 (United States of America)

Hooking Up (2009)

Hooking Up

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Vincent Scordia, Wolfgang Murnberger

Scenariști:

Wolfgang Murnberger, Josef Hader, Wolf Haas

Producător:

Bipolar Films, Entropy Entertainment, Morbid Mind Productions

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 2009

Dată lansare (Romania):

25 Iulie 2021

John, Colin si Tyler sunt trei liceeni americani in varsta de 17 ani, cu obsesiile sexuale specifice varstei. Colin este frate cu April. Aceasta a promis sa-si pastreze virginitatea, in schimb are o mare usurinta si placere in a le presta alte servicii sexuale baietilor. April este pietena cu Michelle - fiica directorului - si Caroline. In ultima vreme Caroline nu prea le mai insoteste pe prietenele sale, fiind indragostita de un baiat mai mare - Ryan - in varsta de 25 de ani. Michelle - pana acum fata cuminte - doreste sa-i dovedeasca prietenei sale April ca nici ea nu este mai prejos. Profitand de plecare parintilor pentru un week-end, cele doua fete organizeaza o petrecere desucheata la casa directorului, cu participare numai pe sprinceana. Inainte de petrecere, ca antrenament, Michelle incearca fara succes sa-l seduca pe profesorul de chimie. Ea il place pe Tyler si ca urmare il invita la petrecere. Ceea ce nu stie este ca si April il place pe Tyler si chiar reuseste sa-l faca sa nu mai apara la petrecere si sa aiba in schimb o intilnire exploziva cu ea. La petrecere va aparea numai Ryan, cel de care este indragostita Caroline, invitat de April. Acesta o va scapa pe Michelle de marea sa problema.

Recenzii

skater

08.09.2018

Este un film foarte prost realizat, vorbeste foarte mult despre sex si in rest nimica interesant!E o mare pierdere de timp

0 0

stricted

08.09.2018

Dupa ce s-a cuplat cu mai multi tipi, in timpul unei petreceri, April a ajuns sa fie subiectul principal de discutie al colegilor ei de liceu. Michelle, prietena sa cea mai buna, devine invidioasa pe popularitatea si atentia de care are parte April si decide sa-i calce pe urme. Intre timp, prietena lor comuna, Caroline, se indragosteste lulea de iubitul ei mai in varsta decat ea. Drept urmare a sentimentelor exacerbate pe care le nutreste fata de Ryan, Caroline nu isi da seama ca acesta doar se foloseste de ea. In acelasi timp, un coleg de liceu de-al fetelor, John, le ofera prietenilor sai, in repetate randuri, informatii despre o legenda sexuala obscura despre care a aflat prin intermediul unei pagini web. Arzand de dorinta, tinerii liceeni fac tot posibilul sa transforme legenda in realitate.

0 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top